Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 30 mensen zeggen over Julius Bar&Grill
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten viel ons erg tegen. kip was niet gaar , kregen wel nieuwe maar duurde even voor het kwam.Verder weinig origineel.
Top top top, eten erg lekker sfeer gied uitstraling van het restaurant een 10.
Weinig verrassende menukeuze tijdens de restaurantweek. Daarbij was het mozzarellagerecht karig, de kabeljauw koud, t kippetje had nauwelijks vlees op de botten en het ananastoetje was echt niet lekker. Bediening wel prima, maar al met al zeker geen succes dus wij komen niet meer terug!
The food is absolutely delightful in this place. The reason for us not to return to this place however, is the noise in the restaurant. It's industrial design, is returning the noise from the kitchen so loudly into the restaurant part that I could hardly hear and understand our friends at the other side of the table. And then I don not even mention the grill-smell in your cothes.
The quality and perfection of the dishes and the appropriate combination on the menu made this restaurant one of the best in Amsterdam.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Julius Bar&Grill
Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!