Wat 30 mensen zeggen over Julius Bar&Grill
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel speciale smaak het eten uit de Green Egg, erg lekker en heel sappig het vlees.
Heerlijk gegeten en zalige wijn gedronken. Bediening is vriendelijk en behulpzaam. Alleen jammer dat we een verkeerd voorgerecht kregen en het tussengerecht helemaal niet meer kwam. Dit werd uiteindelijk na vragen nog tijdens het hoofdgerecht door een wat afwachtend type gebracht. Verder hadden we om water gevraagd ...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten en zalige wijn gedronken. Bediening is vriendelijk en behulpzaam. Alleen jammer dat we een verkeerd voorgerecht kregen en het tussengerecht helemaal niet meer kwam. Dit werd uiteindelijk na vragen nog tijdens het hoofdgerecht door een wat afwachtend type gebracht. Verder hadden we om water gevraagd wat vervolgens niet werd gebracht dus waar we ook nog naar moesten vragen. Het leek een beetje chaotisch wat opzich gek was want het was helemaal niet vol.. Door dit alles werd ons wel een koffie van het huis aangeboden.
Wat n leuke avond moest worden is uitgelopen op n komplete ramp
Tournedos was koud de andere tournedos was zwart geblakerd en helemaal verbrand en was toch door de chef klaar gemaakt
De ribeye was ter grote van n bierviltje en ook net zo dun bedrijfsleider zeer onfatsoenlijk echt fout dus
Julius wat n blamage meneer de topkok
Wat n leuke avond moest worden is uitgelopen op n komplete ramp
Tournedos was koud de andere tournedos was zwart geblakerd en helemaal verbrand en was toch door de chef klaar gemaakt
De ribeye was ter grote van n bierviltje en ook net zo dun bedrijfsleider zeer onfatsoenlijk echt fout dus
Julius wat n blamage meneer de topkok
Om te beginnen waren de sfeer en service helemaal top maar het eten vonden we minder geslaagd, de gegrilde ham had niet de grilsmaak die je zou verwachten, het tussen gerecht de groente met een tempura beslag was weer lekker en verrassend daarna de kabeljauw met venkel, voor een hoofdgerecht vonden we een stukje wel...
Lees hele reviewOm te beginnen waren de sfeer en service helemaal top maar het eten vonden we minder geslaagd, de gegrilde ham had niet de grilsmaak die je zou verwachten, het tussen gerecht de groente met een tempura beslag was weer lekker en verrassend daarna de kabeljauw met venkel, voor een hoofdgerecht vonden we een stukje wel lekkete vis, maar weer zonder de grilsmaak, op twee plakjes venkel wel weinig, we misten iets van een zetmeel product erbij, het nagerecht was een bolletje rum rozijnen ijs op een wentelteefje, daar vond ik het jammer dat het een bolletje vanilleijs was geworden, conclussie is dat het over het algemeen tegen viel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Julius Bar&Grill
Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!