Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Julius Bar&Grill

6,7 (30)

Wat zeggen mensen over Julius Bar&Grill

6.7
(30 reviews)
Eten
6.5
Service
6.4
Sfeer
7.1
Schrijf een review

"leuke tent... maar die bediening :-( "
5.7 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 8

Wat een mooie tent, prachtig ingericht, hippe industriële stijl. Het eten is heerlijk, op het nagerecht na. Maar dat is wel te overleven als die bediening niet zo vreselijk slecht was. Bij het hoofdgerecht wordt vergeten een wijntje uit te serveren, word je structureel genegeerd, zodat je na een kwartier maar eens zelf naar de bar gaat om te vragen hoe het met de bestelling staat. De crew is drukker bezig om 'mooi' te zijn dan aan het werk te zijn en de klanten het naar de zin te maken. Anoniem, koud en kil. De manager doet in zijn eentje z'n best om het nog wat goed te maken, maar dit mislukt door het stakende overige personeel. De prachtige tent en het heerlijke eten kan dit niet compenseren en resulteert in een nare bijsmaak die je niet verwacht van een restaurant van zo'n topkok. Jammer, op staande voet ontslaan en opnieuw beginnen lijkt de enige optie.

Dennis op 14 oktober 2016

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

prachtige locatie / goed eten / leuke bediening >> kortom heerlijke avond

hans kloes op 30 april 2016

"Warme sfeer"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Vriendelijk personeel wat uit zichzelf aanbied dat als iets te lang duurt dat ze daar een oplossing voor zoeken. Het eten was goed. Restaurant is mooi aangekleed, robuust.

J. Braam op 07 september 2015

"Teleurstelling"
4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

Het lag er dubbel en dwars bovenop dat er een groot onderscheid gemaakt wordt tussen restaurantweek gasten en reguliere gasten, we hadden niet het gevoel van welkom en gastvrij, eerder voor het restaurant een belasting.extra tussengerecht viel bij niemand in de smaak.1 persoon houdt niet van scampies, en er kon met geen mogelijkheid een alternatief worden geboden!

Bronkhorst op 16 maart 2015

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Prima vlees, aardige bediening. Te kleine tafel (flessen wijn en water op de grond) Ik vind het wel aan de prijs, met name de drankjes.

CR Wieske op 13 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ceintuurbaan 256-260 1072 GH Amsterdam

Over Julius Bar&Grill

Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden