Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 30 mensen zeggen over Julius Bar&Grill
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nothing impressive
Gekozen voor 3 gangen die alle 3 even smakelijk waren, heerlijk gegeten, mooi vlees ook. Leuk personeel, totaal niet overdreven aanwezig en erg attent. Tof interieur met die grote bank. Wat wel echt een minpuntje is : parkeer tarief is 4 euro per uur. Niet normaal.
Voor het eerst bij Julius gegeten en geen spijt van gehad. Sfeervolle ruimte, aardige en nette bediening, en uitstekend eten. Beslist voor herhaling vatbaar!
Goede sfeer en bediening, maar het eten viel tegen.Het vlees was medium, terwijl ik rare had besteld.Jammer, aangezien dit een grill restaurant betreft.Ook was het nagerecht veel te zoet en kwamen de aardbeien duidelijk uit de vriezer..
Wij waren hier tijdens de restaurant week. Keuze uit twee voorgerechten, zalmmousse en makreelmousse. Omdat voor mij door medische aspecten visgerechten geen optie zijn, vroeg ik om een ander voorgerecht.Dat kon niet, er waren geen andere voorgerechten. Dan moest ik maar á la carte eten.
Hier hebben ze het dus niet echt begrepen, de klant is hier geen koning.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Julius Bar&Grill
Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!