Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 30 mensen zeggen over Julius Bar&Grill
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Veel verwacht van Julius Bar & Grill, maar prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans. Service was om te huilen! Alles ging mis, niet flexibel, onvriendelijk en bij het afrekenen stonden er meerdere drankjes/gerechten op de bon die niet besteld waren. Zeeduivel en zeebaars waren beide gort droog en smaakloo...
Lees hele reviewVeel verwacht van Julius Bar & Grill, maar prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans. Service was om te huilen! Alles ging mis, niet flexibel, onvriendelijk en bij het afrekenen stonden er meerdere drankjes/gerechten op de bon die niet besteld waren. Zeeduivel en zeebaars waren beide gort droog en smaakloos doordat er niets gekruid was. De tent zelf ziet er top uit, maar het eten was echt zeer onder de maat.
Wat een grote teleurstelling! Moeilijk aan te geven waar te beginnen; bij de chaotische bediening, waar duidelijk werd dat er geen enkele structuur of organisatie aan te pas kwam? Wat op zich dan wel weer sfeer verhogend werkte, al die tafeltjes met wuivende mensen... Qua service & medewerking op gebied van restaur...
Lees hele reviewWat een grote teleurstelling! Moeilijk aan te geven waar te beginnen; bij de chaotische bediening, waar duidelijk werd dat er geen enkele structuur of organisatie aan te pas kwam? Wat op zich dan wel weer sfeer verhogend werkte, al die tafeltjes met wuivende mensen... Qua service & medewerking op gebied van restaurantweek, rondom slecht! Bij de restaurantweek is het mogelijk om dieetwensen (mbt bijv. allergie, religie, vegetarisch) vooraf aan te geven, zodat er aanpassingen in het vaste menu kunnen worden gedaan. Wij hebben daar enorm goede ervaringen mee, zelfs nog nooit een misser mee gehad. Bij Julius snapte men dit systeem niet. Voor de restaurantweek was er keuze uit 3/4 gangenmenu waarvan in ons geval de helft niet binnen onze, vooraf aangegeven, dieetwensen paste. ''Jammer'' zei de bediening, ''het menu staat vast''. Op dat moment wilde ik al opstappen, maar mijn man gaf Julius een tweede kans en wij besloten dan maar a la carte te gaan eten en bij te betalen. Toen wij uiteindelijk bij de derde verschillende persoon de bestelling wilde plaatsen en mijn man aangaf dan toch wel het voorgerecht van de restaurantweek te willen bestellen, bleek dit niet mogelijk. ''Of restaurantweek, of a la carte''. Wij begonnen uit te leggen dat wij het nu niet meer snapten. We betaalden meer, er was geen rekening gehouden met onze dieetwensen, maar voordat wij uitgesproken waren, gaf de dame aan onze tafel beledigd te kennen hier niet op in te gaan en de manager te halen. Ook hier moesten wij weer geruime tijd op wachten. Deze vrouwelijke manager was de positieve uitzondering van de avond; zij luisterde, was bereid veranderingen door te voeren en zei met de door ons gegeven feedback wat te gaan doen. Gerustgesteld en ontspannen wachtten wij vol spanning de gerechten af. De voorgerechten waren aardig (gegrilde avocado en vitello makreelmousse), het hoofdgerecht, dat ons met klem was aangeraden, de ribroast viel erg tegen. Smaak van het vlees was lekker, maar van herkauwen houden wij niet zo. Het was ook jammer dat als je vooraf een broodje wil of groenten bij je hoofdgerecht, dit separaat moet worden besteld. Welkom voelen in een restaurant heeft juist te maken met de details. Desert en koffie/thee hebben wij overgeslagen; we waren € 100,- kwijt voor een beetje brood, voorgerecht en hoofdgerecht en ieder 1 glas wijn en veel irritatie, kortom absoluut niet het geld en bezoeken waard.
Julius is gezellig en smaakvol ingericht. De avond dat wij er hebben gegeten was het niet zo druk. Heerlijk gegeten, het vlees is echt heerlijk. Ook goede bijpassende wijn gekregen op tip van de ober.
Wat mij betreft mochten er iets meer groentjes bij de het hoofdgerecht geserveerd worden. Wat tegenviel? De cheesecake... hij smaakte wat industrieel gemaakt. Jammer. Komen we terug? Zeker!
Uitstekende vleesgerechten en geweldig aardige bediening.
Wij hebben lekker gegeten. Bediening was zeer vriendelijk. Wij komen zeker een keer terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Julius Bar&Grill
Vanuit een gedeelde passie en jarenlange vriendschap tussen Julius Jaspers en Bert van der Leden, is Julius Bar & Grill ontstaan; een bar-restaurant waar moderne barbecue- en grill gerechten centraal staan. Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef en zijn 8 Smart Cooking boeken, kent een brede culinaire carrière. Met Julius Bar & Grill opent hij zijn derde restaurant. Bert van der Leden, eigenaar van IQ Creative, voegt naast onder andere Mazzo, Supperclub, Envy en Mercat, Julius Bar & Grill toe aan zijn portefeuille. Zij spelen met dit concept in op de ontwikkeling dat barbecueën zich niet meer beperkt tot het grillen van een eenvoudig stuk vlees of vis; er wordt thuis, op locatie en in restaurants op hoog niveau gebarbecued. Barbecues worden gebruikt als rookoven, wokpan, pizza-oven, en voorheen ondenkbare gerechten worden er nu op klaargemaakt. Zelfs desserts komen van de grill. In Julius Bar & Grill worden het hele jaar door op de enorme “open fire grill”, dat midden in het restaurant opgesteld staat, stoere steakgerechten, maar ook verfijnde vlees- , vis- of vegetarische gerechten bereid!