Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Alexander Leiden

8,1 (40)

Wat zeggen mensen over Alexander Leiden

8.1
(40 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Had heel veel beter verwacht."
4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

Met gespaarde A.H. zegels (2e diner gratis) hier met 7 personen op vrijdagavond gegeten. (Ooit stond er nl een goede recensie in de Volkskrant.)
Er is maar één woord op zijn plaats: ONDERMAATS. Onattente, op het slordige af, bediening. Chaos bij het serveren van de maaltijden, (en niet alleen het lange wachten) Of te wel: Nooit meer Alexander in Leiden. (Van de 7 personen was er niet 1 die positief was. het lag dus niet aan mij)

Hans op 09 september 2015

"Chinese gastronomie"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Toevallig in de regio tijdens restaurantweek. Wilden eens iets anders dan de klassieke Frans/Belgische keuken. Overheerlijk gedineerd. Vers en smaakvol. Dit was een gastronomische versie van uit eten gaan bij de chinees!

Dessau Dan op 09 maart 2015

"Wines and diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gister avond,een wijn en dineravond bij gewoond was een schitterende ervaring met hele goede wijnen en voortreffelijk eten , en een heerlijke bediening die alles goed uitlegde van wat er op het bord lag ,en de wijn die er bij paste.
Voor herhaling vatbaar ,en dit gaan we zeker doen.

C.bosker op 28 november 2014

"Uitstekend"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zondag 23 maart 2014 met restaurantweek hier gegeten. Eerst had ik mijn bedenkingen "met restaurantweek ga je toch niet naar de chinees, daar kan je meestal wel betaalbaar eten". Maar toch heel tevreden met de keus van mijn vrouw.
Gastvrij onthaal. Gewoon op tijd vriendelijk bedient, niet te vroeg, niet te laat. Alle gerechten waren niet alleen heel erg lekker, maar waren ook zeer goed bereid. De temperatuur van alles klopte helemaal. Vlees en vis precies goed gebraden. Salade was vers en knapperig. De porties waren precies goed. De gebakken banaan bij het toetje was in een heel knapperig dun jasje, zeer goed. Alles gewoon super.
Restaurant Alexander is zondermeer een chinees restaurant, maar toch heel anders dan dat je van "de chinees" gewent bent.
We wonen best wel ver van dit restaurant vandaan, (kilometers gelopen, dat is onze afwijking) maar we komen terug.

Floris op 25 maart 2014

7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Na een bezoek aan de tentoonstelling 'Glamseekers' in het Rijksmuseum Volkenkunde wilde we de avond besluiten met een Azatisch diner op niveau. Op aanraden van een andere restaurateur kwamen we hier dan ook terecht.
Bij binnenkomst had ik echter het gevoel dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Het restaurant had qua ambiance veel weg van een normaal Chinees-restaurant. Toen we onze twijfels kenbaar maakte, werd ons verzekerd dat de chefkok beslist een exquise menu op hoog niveau voor ons zou bereiden. Uiteindelijk hebben we besloten om te blijven omdat de bediening zeer vriendelijk was. Dit was achteraf gezien een uitstekende keuze. We hebben voortreffelijk gegeten. Complimenten aan de chef!! En ach, in China is het natuurlijk ook zo dat de beste restaurants daar zitten waar je ze niet verwacht.

Van Norel op 22 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

Over Alexander Leiden

Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

Ben je een liefhebber van het echte Chinese eten? Dan ben je bij Restaurant Alexander helemaal op je plek. Chinees eten op de authentieke wijze zonder Europese invloeden met hoogstandjes van het allerhoogste niveau. Een weldaad en een streling voor de tong.

Menukaart

Laat chefkok en eigenaar Zhang Hu je verrassen met zijn culinaire gerechten en proef het echte China. Eerlijke gerechten, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden