Knife fork icon red

Alexander Leiden

8,1 (46 reviews)

Wat 46 mensen zeggen over Alexander Leiden

8.1
(46 reviews)
Eten
8.0
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Na ruim 15 jaar er weer eens gegeten, was echt top, goede en vooral vriendelijke bediening. We waren er door de ANWB actie, maar het is zeker de moeite waard om er nog enkele keren te gaan eten, vooral omdat het ook nog betrekkelijk dichtbij is! Aanrader en dat in de Stevenshof!

Tony Dekker op 17 mei 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke fusion tussen Oost en West

Foodie op 16 april 2019
Geverifiëerd

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.Erg vriendelijke bediening.

Adeline Joekes op 17 maart 2019
Geverifiëerd

"Zeer goed gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na de uiterst vriendelijke ontvangst kwam vlot het eerste drankje. Ons gezelschap bestond uit 10 personen en we hebben diverse opties uit het menu besteld. Alles van voorgerecht tot nagerecht tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader voor de liefhebber van de Chinese keuken.

O. Stapper op 20 november 2016

"''een beetje gluten is oke'' vond de chef."
4.3 Keuken 1 | Service 6 | Sfeer 6

Ik ging met mijn vriend hier eten om te vieren dat we 2 jaar samen zijn.
2 keer gemaild en nog gebeld om aan te geven dat ik coeliakie heb (een darmaandoening waardoor ik niet tegen gluten kan). De bediening is erg vriendelijk maar daarmee is ook alles gezegd. Ik kreeg mijn hoofdgerecht ''met een klein beetje glut...

Lees hele review

Ik ging met mijn vriend hier eten om te vieren dat we 2 jaar samen zijn.
2 keer gemaild en nog gebeld om aan te geven dat ik coeliakie heb (een darmaandoening waardoor ik niet tegen gluten kan). De bediening is erg vriendelijk maar daarmee is ook alles gezegd. Ik kreeg mijn hoofdgerecht ''met een klein beetje gluten'' omdat de chef vond dat het wel oké was. Ik had €7,50 extra betaald voor een extra gang (rode patrijs) maar daarvoor in de plaats kreeg ik 3 kleine garnalend (dit zonder het met mij te overleggen!!) MET poepdraad er nog in. Uiteindelijk kreeg ik als toetje dame blanche met een koekje erop... dit weer terug gestuurd. Dame Blanche is vanille ijs met warme chocolade saus... Dit was meer een soort sundea ijsje, 3 bolletjes slagroom ijs met een hoop slagroom erop en een beetje chocolade saus. De man die ons bediende was uiterst vriendelijk en probeerde het zo goed mogelijk op te lossen en gaf ons 2 kaarshoudertjes en speciale eetstokjes als cadeautje en verzekerde mij dat er écht géén gluten in de overige gerechten zaten, maar desondanks heb ik heel de nacht op het toilet gezeten met ernstige buikkrampen en vandaag nog steeds. Ze mogen mij bellen als de chefkok een andere baan heeft want ik ga écht niet terug meer.

Samantha op 19 januari 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

Over Alexander Leiden

Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

Ben je een liefhebber van het echte Chinese eten? Dan ben je bij Restaurant Alexander helemaal op je plek. Chinees eten op de authentieke wijze zonder Europese invloeden met hoogstandjes van het allerhoogste niveau. Een weldaad en een streling voor de tong.

Menukaart

Laat chefkok en eigenaar Zhang Hu je verrassen met zijn culinaire gerechten en proef het echte China. Eerlijke gerechten, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden