Knife fork icon red

Alexander Leiden

8,2 (49 reviews)
95%

Wat 49 mensen zeggen over Alexander Leiden

8.2
(49 reviews)
Eten
8.2
Service
8.4
Sfeer
8.0
95%
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Wij hebben erg goed gegeten,het was erg verrassend.Complimenten voor de kok.
Alleen moet het concept van de restaurantweek nog eens aan hen worden uitgelegd
want dat was hen nog niet helemaal duidelijk.

H Wolters op 07 maart 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Gisteravond heerlijk gegeten bij Alexander. Verrassende combinatie van smaken met een Chinese touch. Perfect gegaarde ossenhaas, kabeljauw precies goed, vormden de basis voor een culinair avontuur. Bediening zeer attent en vriendelijk, sfeer prima, veel vaste gasten hebben Alexander al gevonden. Goede wijnsuggesties...

Lees hele review

Gisteravond heerlijk gegeten bij Alexander. Verrassende combinatie van smaken met een Chinese touch. Perfect gegaarde ossenhaas, kabeljauw precies goed, vormden de basis voor een culinair avontuur. Bediening zeer attent en vriendelijk, sfeer prima, veel vaste gasten hebben Alexander al gevonden. Goede wijnsuggesties van de sommelier. Uitgesproken wijnen bij uitgesproken gerechten.
Een restaurant dat mooi uitziende, klassieke chinese maaltijden severeert (buurtafeltjes) en daarnaast het meer fijne culinaire werk in de vingers heeft. We hebben genoten.
Kun je gerust voor omrijden, aanrader!

Anoniem op 03 maart 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was klasse !!

M.G.M. Leiden op 03 maart 2013

5.7 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 7

Ik ben op 25- 02-2013 rond 17.15u in uw zaak geweest om via 2 waardebonnen van ieder 2 euro 50 2 loempia's te bestellen. Ik kreeg daar vervolgens te horen van 2 medewerksters dat deze bonnen alleen inwisselbaar waren in het restaurant. Beide dames zeiden sorry, maar we mogen dit niet doen en de baas is er niet. Het ...

Lees hele review

Ik ben op 25- 02-2013 rond 17.15u in uw zaak geweest om via 2 waardebonnen van ieder 2 euro 50 2 loempia's te bestellen. Ik kreeg daar vervolgens te horen van 2 medewerksters dat deze bonnen alleen inwisselbaar waren in het restaurant. Beide dames zeiden sorry, maar we mogen dit niet doen en de baas is er niet. Het enige wat ze wel konden doen was dat ik iets zou bestellen van de kaart en dan kreeg ik 2 gratis stempels op de kaart erbij. Ik zei wel tegen de dames dat ze er eigenlijk niet onderuit konden omdat het niet op de bon vermeld stond, maar ze bleven standvastig volhouden door sorry mevrouw maar het mag niet.
Ik heb vervolgens tegen de dames gezeghd....alstublieft hier zijn de 2 waardebonnenen dit was gelijk voor het laatst dat ik hier ben geweest.
Helaas dat ik als cijfer geen 0 kon geven, want de service in deze was erg erg erg slecht.

Anja Klous op 25 februari 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit geweldige restaurant gerund door een byzonder sympathiek en gastvrij (en deskundig!) echtpaar is een absolute aanrader. Zeer verfijnde heerlijke lichte gerechten zorgen voor een magnifieke afwisselende smaakbeleving. Elke gang weer een verrassend kunstwerkje, ook de diverse amuses waren top! Fijne entourage en uitstekende attente bediening. Mooie wijn, van ons een dikke tien.

Fam. Blansjaar op 15 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

Over Alexander Leiden

Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

Ben je een liefhebber van het echte Chinese eten? Dan ben je bij Restaurant Alexander helemaal op je plek. Chinees eten op de authentieke wijze zonder Europese invloeden met hoogstandjes van het allerhoogste niveau. Een weldaad en een streling voor de tong.

Menukaart

Laat chefkok en eigenaar Zhang Hu je verrassen met zijn culinaire gerechten en proef het echte China. Eerlijke gerechten, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden