Knife fork icon red

Alexander Leiden

€ 32,- € 16,-

Chinese second 3-course menu of choise dinner

Deal
Chinese second 3-course menu of choise dinner
€ 32,- € 16,-

Enjoy an authentic Chinese 3-course menu for only € 16.00.

The restaurant with a Gault & Millau listing offers you familiar Chinese hospitality and wonderful dishes.

Pay attention;
The restaurant offers a choice menu and gives away the second 3-course menu for free.
To be reserved per 2 guests.

Reserve a table
  • Reservable till 30 June 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Alexander Leiden

8.1
(35 reviews)
Food
8.1
Service
8.2
Atmosphere
8.0
Write a review

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijke fusion tussen Oost en West

Foodie at 16 April 2019

"Geweldig"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten.Erg vriendelijke bediening.

Adeline Joekes at 17 March 2019

"Zeer goed gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Na de uiterst vriendelijke ontvangst kwam vlot het eerste drankje. Ons gezelschap bestond uit 10 personen en we hebben diverse opties uit het menu besteld. Alles van voorgerecht tot nagerecht tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader voor de liefhebber van de Chinese keuken.

O. Stapper at 20 November 2016

"''een beetje gluten is oke'' vond de chef."
4.3 Cuisine 1 | Service 6 | Atmosphere 6

Ik ging met mijn vriend hier eten om te vieren dat we 2 jaar samen zijn.
2 keer gemaild en nog gebeld om aan te geven dat ik coeliakie heb (een darmaandoening waardoor ik niet tegen gluten kan). De bediening is erg vriendelijk maar daarmee is ook alles gezegd. Ik kreeg mijn hoofdgerecht ''met een klein beetje gluten'' omdat de chef vond dat het wel oké was. Ik had €7,50 extra betaald voor een extra gang (rode patrijs) maar daarvoor in de plaats kreeg ik 3 kleine garnalend (dit zonder het met mij te overleggen!!) MET poepdraad er nog in. Uiteindelijk kreeg ik als toetje dame blanche met een koekje erop... dit weer terug gestuurd. Dame Blanche is vanille ijs met warme chocolade saus... Dit was meer een soort sundea ijsje, 3 bolletjes slagroom ijs met een hoop slagroom erop en een beetje chocolade saus. De man die ons bediende was uiterst vriendelijk en probeerde het zo goed mogelijk op te lossen en gaf ons 2 kaarshoudertjes en speciale eetstokjes als cadeautje en verzekerde mij dat er écht géén gluten in de overige gerechten zaten, maar desondanks heb ik heel de nacht op het toilet gezeten met ernstige buikkrampen en vandaag nog steeds. Ze mogen mij bellen als de chefkok een andere baan heeft want ik ga écht niet terug meer.

Samantha at 19 January 2016

"90 minuten wachten en nog steeds geen eten"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

Op basis van alle goede recensies zijn we vorig jaar bij Alexander wezen eten en we hebben toen heerlijk gegeten. De service was toen aan de trage kant maar dat is niet altijd erg.
Gisteravond gereserveerd en om 19:00 zaten we aan tafel. Het was gezellig druk en binnen 5 minuten hadden we onze drankjes gekregen. Niets leek een fijne avond in de weg te staan.
We konden natuurlijk niet vermoeden dat het een lange avond zonder eten zou worden. We hebben ruim een half uur moeten wachten voordat de bestelling werd opgenomen. Weer een half uur later nog steeds geen eten. Dat terwijl nieuwe gasten die ruim na ons waren gekomen het voorgerecht al op hadden. De serveerster zou er snel werk van maken.... 15 minuten later?? Nog steeds niet. Nogmaals gevraagd hoe het mogelijk was dat het zo lang moest duren? Nogmaals spoedde de serveerster zich naar de keuken en kwam met wat kroepoek terug. Om klokslag 20:30 zijn we opgestapt.

We hebben de afgelopen tijd een aantal keren overwogen om met onze ouders, al aardig op leeftijd, naar Alexander te gaan. Dat gaat dus niet gebeuren.

Dat de score voor food&drinks, service en value niet hoger scoren dan een 1 is, zal naar aanleiding van onze ervaring, waarschijnlijk niemand verbazen. De ambiance scoort laag omdat ik me zat te verbijten vanwege het lange wachten. Maar ook omdat het er veel te warm is en omdat de bediening erg gehaast en ongecoördineerd rondliep.

Voor de duidelijkheid, we hadden niet met AH-bonnen gereserveerd....

Joep at 27 September 2015

Map All restaurant deals in Leiden

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

About Alexander Leiden

Take a culinary journey through China at Restaurant Alexander in Leiden. 

Are you a fan of the real Chinese food? Then you should definitely pay Restaurant Alexander a visit. They serve Chinese food without the European influences. Culinary delights from the highest level.

Menu  

Let chef and owner Zhang Hu surprise you with his culinary dishes and taste the real China. Fair food, beautiful authentic herbs and a chef who knows the tricks of the trade.

Reserve a table
All restaurant deals in Leiden
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities