Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (78 reviews)

Wat 78 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3
(78 reviews)
Eten
9.7
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"The White Room"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Echt fantastisch goed gegeten. Mooie, lichte gerechten en zeer prettige en goede service. Enorme aanrader! Op naar minstens 1, en wat mij betreft 2 Michelin-sterren!

Rosemarijn op 10 oktober 2016

"Klasse op grote hoogte "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben op een vrijdagavond hheerlijkgenoten bij The White Room. De zaal doet een sfeer aan die past bij de hele setting van luxe en exclusiviteit. Er is van onze kant ook niks meer dan lof over het eten. De kip, de vis en de amuses waren van hoog niveau.
Het enige puntje was de serieuze/onpersoonlijke maar zee...

Lees hele review

Wij hebben op een vrijdagavond hheerlijkgenoten bij The White Room. De zaal doet een sfeer aan die past bij de hele setting van luxe en exclusiviteit. Er is van onze kant ook niks meer dan lof over het eten. De kip, de vis en de amuses waren van hoog niveau.
Het enige puntje was de serieuze/onpersoonlijke maar zeer professionele behandeling van het personeel. Wij miste wat gastheerschapen hartelijkheid. Uiteraard ligt bij een ieder zijn voorkeur. Alles bij elkaar een grote winst voor het NH Karsnapolsky.

Dennis Neele op 10 oktober 2016

"Fantastische keuken, idem bediening"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten in The White room, met meer dan geweldige wijnen. Alles perfect gegaard. Subtiele smaken, mooie borden. De langoustine met rookolie was wonderbaarlijk mooi. Bediening uitmuntend. Alleen, van de aankleding moet je houden. Erg veel klatergoud, wat ons betreft niet naar het moderne getrokken.

Maritska Witte op 10 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

The White Room by Jacob Jan Boerma is het Michelinster fine-dining restaurant van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.

The White Room brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Maître Bram Hommes garandeert een buitengewone service naast de culinaire beleving. Sommelier Isabel van Bueren informeert u met passie over het wijnaanbod van The White Room.

De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden