Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 45,-

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner

Restaurant PIT

9,4 (73 reviews)

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen jubileum diner
€ 45,-

Vanwege het 1-jarige jubileum viert restaurant Pit feest! Je kan nu genieten van een geweldig en gastronomisch 5-gangendiner voor slechts € 45,-!

Reserveer snel jouw tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 73 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(73 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Iedere keer een prachtige ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Iedere keer als je bij Restaurant PIT komt eten weet het personeel er weer een prachtige, unieke ervaring van te maken. Het menu is altijd verrassend en altijd heel lekker. Ik heb groot respect voor de chef en het feit dat hij iedere keer weer zo'n heerlijk nieuw menu in elkaar weet te zetten. De avond wordt gezelli...

Lees hele review

Iedere keer als je bij Restaurant PIT komt eten weet het personeel er weer een prachtige, unieke ervaring van te maken. Het menu is altijd verrassend en altijd heel lekker. Ik heb groot respect voor de chef en het feit dat hij iedere keer weer zo'n heerlijk nieuw menu in elkaar weet te zetten. De avond wordt gezellig en ontspannen begeleid, en het mooie interieur maakt het plaatje compleet. Uit eten gaan bij PIT is uitermate voor herhaling vatbaar. Complimenten, en ga zo door!

Josephine op 01 oktober 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel verrassend gegeten bij PIT. Elk klein hapje was een sensatie van smaken.

Dini Ven op 30 september 2019
Geverifiëerd
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"PIT raakt in alles de KERN"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het team van restaurant PIT weet mij als gast in de kern te raken, en dat steeds weer bij ieder bezoek aan hen.
De kern van gastvrijheid en de gastgerichtheid in de zeer prettige sfeer die het restaurant uitstraalt en wat maakt dat ik me thuis voel bij PIT.
De kern van hetgeen de verrassende gerechten teweeg breng...

Lees hele review

Het team van restaurant PIT weet mij als gast in de kern te raken, en dat steeds weer bij ieder bezoek aan hen.
De kern van gastvrijheid en de gastgerichtheid in de zeer prettige sfeer die het restaurant uitstraalt en wat maakt dat ik me thuis voel bij PIT.
De kern van hetgeen de verrassende gerechten teweeg brengen in mijn zintuiglijke ervaringen; ieder gerecht is een lust voor het oog, met de geuren die ik in me opneem, en de speciale smaakexplosies die mij verbazen en laten genieten.
Dit maakt dat PIT de kern raakt van de betekenis van de bijzondere totaalbeleving die zij hun gasten willen bieden.

Anna op 28 september 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Top - restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond wederom heerlijk gegeten in dit fantastisch mooie restaurant! Na de verbouwing begin dit jaar heeft het restaurant een erg mooie uitstraling gekregen. De gerechten waren weer van een uitmuntend hoog niveau en we hebben dan ook weer genoten! Eltjo, Jolande en team: grote complimenten voor wat jullie neerzetten!

Martien op 28 september 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Voortzetting van Het Sentiment"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het voorgerecht van makreel was uitstekend, het tussengerecht van zeebaars was perfect, het hoofdgerecht van diamanthaas was te koud en opmaak had wat meer groenten mogen bevatten, het dessert was heel erg lekker. De wijnen die wij geproefd hebben waren uitstekend maar wel stevig aan de prijs.

jgl op 28 september 2019
Geverifiëerd
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review wij zullen uw opmerkingen meenemen en met ons team bespreken. Graag tot ziens.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden