Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 45,-

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner

Restaurant PIT

9,4 (72 reviews)

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen jubileum diner
€ 45,-

Vanwege het 1-jarige jubileum viert restaurant Pit feest! Je kan nu genieten van een geweldig en gastronomisch 5-gangendiner voor slechts € 45,-!

Reserveer snel jouw tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 72 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(72 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Koken met passie en bijzondere smaakbeleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit gezellige restsurant met een warme ontvangst is zeer aan te bevelen. Zeer verrassende smaakvolle gerechten en super mooi opgediend! We hebben een fantastische avond gehad.

Monique op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Avondvullend verwend worden!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgele...

Lees hele review

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgelegd. Van land, streek, druivensoort, smaak of afdronk, van iedere wijn weet je vooraf diverse eigenschappen zodat je bij het drinken ook bewust wordt van de smaken die net verteld werden.
De recente verbouwing heeft het restaurant goed gedaan. Het interieur is modern en de kleurencombinaties zijn heel mooi gekozen. Alles is nu goed passend bij het jeugdige team. Zij doen hun uiterste best om er een lekkere en geslaagde avond van te maken.
Hartelijk bedankt, we komen gauw weer terug. Lieve groet, Carien

Carien op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Genieten van begin tot eind"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Elk gerecht was weer een sensationele verrassing. Heerlijk. De wijze waarop de borden zijn opgemaakt getuigt van vakmanschap en passie. Het bijbehorende wijnarrangement is een waardevolle aanvulling op alle smaakcombinaties. Alleen maar complimenten.

Johan op 05 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanaf binnenkomst al een warm ontvangst en gastvrijheid. Het diner begon met een heerlijk aperitief waarna de gerechtjes met voorafgaande verrassende amuses vooraf in een fijn tempo volgden. Bij iedere gerecht en bijpassende wijn goede uitleg gehad. Door het leuke vlotte personeel in combinatie met het goede lekkere samengestelde diner een topavond gehad! dank je wel!

Levensgenieter op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Iedere keer een prachtige ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Iedere keer als je bij Restaurant PIT komt eten weet het personeel er weer een prachtige, unieke ervaring van te maken. Het menu is altijd verrassend en altijd heel lekker. Ik heb groot respect voor de chef en het feit dat hij iedere keer weer zo'n heerlijk nieuw menu in elkaar weet te zetten. De avond wordt gezelli...

Lees hele review

Iedere keer als je bij Restaurant PIT komt eten weet het personeel er weer een prachtige, unieke ervaring van te maken. Het menu is altijd verrassend en altijd heel lekker. Ik heb groot respect voor de chef en het feit dat hij iedere keer weer zo'n heerlijk nieuw menu in elkaar weet te zetten. De avond wordt gezellig en ontspannen begeleid, en het mooie interieur maakt het plaatje compleet. Uit eten gaan bij PIT is uitermate voor herhaling vatbaar. Complimenten, en ga zo door!

Josephine op 01 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden