Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 45,-

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner

Restaurant PIT

9,4 (72 reviews)

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen jubileum diner
€ 45,-

Vanwege het 1-jarige jubileum viert restaurant Pit feest! Je kan nu genieten van een geweldig en gastronomisch 5-gangendiner voor slechts € 45,-!

Reserveer snel jouw tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 72 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(72 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten met een diversiteit aan smaken en goede duidelijk en gezellige uitleg. Aanrader! 0

Roy op 21 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Alle hapjes, voorgerecht en hoofdgerecht prima
Dessert vond ik iets te zomers

Wel had de tonkaboon (wat in het dessert zit ) mijn intresse gewekt. Wat nu blijkt schrok ik heel erg van. In sommigen landen is de tonkaboon al verboden. Namelijk uit onderzoeken blijkt dat tonkabonen zeer slecht voor de gezondhei...

Lees hele review

Alle hapjes, voorgerecht en hoofdgerecht prima
Dessert vond ik iets te zomers

Wel had de tonkaboon (wat in het dessert zit ) mijn intresse gewekt. Wat nu blijkt schrok ik heel erg van. In sommigen landen is de tonkaboon al verboden. Namelijk uit onderzoeken blijkt dat tonkabonen zeer slecht voor de gezondheid is.

Het kan lever schaden aanbrengen en de bloedstolling verminderen.
Aangezien dat ik lever patiënt ben schrok ik hiervan.

Ik weet niet of de chef/baas hiervan op de hoogte is /was. Maar mijn mening is wel dat een goede chef product specificaties van het product bekijkt en was dit zeker tegen gekomen. En had dat moeten overwegen of hij dit wel wilde serveren.

Maar verder prima gegeten, toch moest ik dit melden.

Mevrouw vd d op 09 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw recensie,

Over de tonkaboon:
Wij zijn hiervan op de hoogte, alleen is het zo dat alleen bij een grote hoeveelheid en veel gebruik er bewezen is dat het schadelijk zou “kunnen” zijn. Wij halen de tonkaboon uit het product en trekken alleen de smaak uit de tonkaboon dus u eet de tonkaboon ook niet in zijn geheel op. Verder weken wij eerst de tonkaboon in alcohol waardoor de schadelijke werking coumarine afgebroken zou worden.

Het dessert zijn smaken die op dit moment in het seizoen zijn.


"Lekker"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten alleen al die 10e die mensen geven een beetje overdreven altijd ruimte voor verbetering

Harrie op 09 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens


"Restaurant met eigen karakter van ongekend hoog niveau"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig gegeten en wat een fantastische leuke bediening. De koks staan net als de bediening met veel plezier in de keuken dat kun je zien en proeven. Dit is geen restaurant als alle restaurant het heeft een eigen karakter en dat is echt fantastisch om deze beleving mee te maken. Wij komen zeker vaker terug. Complimenten en blijf vooral zo doorgaan.

Pieter op 08 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond gehad! Een warme ontvangst, vriendelijke en gastvrije bediening. Prachtige smaakcombinaties op het bord met mooie begeleidende wijnen die je niet overal tegen komt. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor anderen. Wij komen zeker terug.

Juul op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden