Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 45,-

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner

Restaurant PIT

9,4 (73 reviews)

Gastronomisch 5-gangen jubileum diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen jubileum diner
€ 45,-

Vanwege het 1-jarige jubileum viert restaurant Pit feest! Je kan nu genieten van een geweldig en gastronomisch 5-gangendiner voor slechts € 45,-!

Reserveer snel jouw tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 73 mensen zeggen over Restaurant PIT

9.4
(73 reviews)
Eten
9.5
Service
9.5
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond gehad! Een warme ontvangst, vriendelijke en gastvrije bediening. Prachtige smaakcombinaties op het bord met mooie begeleidende wijnen die je niet overal tegen komt. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor anderen. Wij komen zeker terug.

Juul op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Superavond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk smaakvolle avond gehad. Attente bediening, mooie uitleg van de bijpassende wijnen

Marjo op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Pit"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordi...

Lees hele review

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordig tegen over de anderen gangen.
Mijn tafelgenoot vond overigens de kazen veel te koud, en heeft dit gemeld aan de bediening. Helaas geen respons op gehad

Marieke op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Beste Marieke,

Wij zijn met Restaurant PIT een nieuwe en moderne weg ingeslagen waarbij wij de periode van Het Sentiment hebben afgesloten. Wij gaan zeker met uw opmerkingen aan het werk en vinden het erg vervelend dat uw avond niet compleet was.

Het dessert, Ananas/Tonkaboon en Rozemarijn zijn juist smaken die momenteel in het seizoen zijn.

Wij zullen de opmerkingen binnen ons team bespreken, en hopen dat wij u in de toekomst nogmaals mogen ontvangen.


"Fantastisch gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wat een geweldige smaaksensaties! Zo verfijnt prachtig opgemaakt een genot voor het oog en zoooo lekker. Nog nooit zo heerlijk gegeten. Het was een feestje voor mij en mijn gezin. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Ook de vega gerechten et heel veel zorg en liefde bereidt. Top

Lilian Verstraelen op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze ...

Lees hele review

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze niet echt iets speciaals hadden qua aanbod in het arrangement daarmee merk ik het verschil wel tussen het top segment van dining city en het midden segment waar naar mijn mening restaurant pit in valt )
Verder was het een prima avond prijs kwaliteit gezien aan de hoge kant als je alles bij elkaar optelt aan het einde van de avond ( vooral in vergelijking met een sterrenzaak of daar tegen aan, zoals benoemde zaken in de lekker of gault millau gids )

Culinaire fijnproever op 07 oktober 2019
Restaurant PIT heeft gereageerd op 07 oktober 2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw recensie, wij zullen met het team uw opmerkingen intern bespreken en hierop letten.

De wijnen zijn niet zomaar te verkrijgen in de betere wijn winkels. Alleen de wijn winkels (40 winkels over heel Nederland) die aangesloten zijn bij deze organisatie: www.lesgenereux.nl kunnen de wijnen inkopen die wij serveren en wij op onze wijnkaart hebben.
Onze wijnleverancier werkt ook alleen maar rechtstreeks met de wijnboer en hebben geen grote inkoop bedrijven ertussen zitten. De lijntjes tussen de wijnleverancier en de wijnboer zijn heel kort.
Wij krijgen juist zeer veel complimenten over onze wijnen, omdat wij niet de standaard wijnen schenken.

De prijs/kwaliteit verhouding is uw mening, maar wij krijgen hier eigenlijk altijd positieve feedback over.

Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij PIT, en heten u ook graag van harte welkom in de toekomst.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Het moderne restaurant PIT ligt in warme dorp Heeswijk-Dinther. Het restaurant heeft een uniek karakter. De moderne, verfijnde en uitdagende keuken wordt beïnvloed door inspiratie uit de hele wereld. In de keuken wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsingrediënten en producten uit het desbetreffende seizoen. Bij restaurant PIT kan je gezellig de hele avond tafelen en genieten van de lekkerste gerechten. Kom snel langs bij restaurant PIT en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heeswijk-Dinther e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden