Knife fork icon red

Boswachter Liesbosch

8,6 (219 reviews)
96%

Wat 219 mensen zeggen over Boswachter Liesbosch

8.6
(219 reviews)
Eten
8.5
Service
8.7
Sfeer
8.5
96%
Schrijf een review

"afhaal 3 gangen menu"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

we hadden voor 2 personen een 3- gangenmenu met 2x pokebowl, 1x vispannetje en 1x wildstoof, met groentes en aardappelpuree, en 2x een mooi dessert.
Het was voor het meenemen goed verpakt in een stevige doos; de porties waren zeer royaal en de kwaliteit was prima. Kortom, we doen dat zeker nog wel een keer, al is in het restaurant eten wel leuker!

fam. Nielander op 17 november 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect diner, goed ingespeeld op speciale dieetwensen!!

Bert op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig in het bos gelegen. De vriendelijkheid straalt er letterlijk vanaf. Een aanrader.

Mary de Werdt op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

"Geen menu voor vegetariers"
6.7 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 8

Het restaurantweekmenu bleek te bestaan uit een variant met vis of vlees, maar geen vegetarische gerechten. Toen we hierom vroegen zei de ober dat dat niet kon en hij liep weg. We hadden eigenlijk al besloten om dan alleen ons drankje op te drinken en elders te gaan eten. Maar toen kwam hij onverwacht terug om te ze...

Lees hele review

Het restaurantweekmenu bleek te bestaan uit een variant met vis of vlees, maar geen vegetarische gerechten. Toen we hierom vroegen zei de ober dat dat niet kon en hij liep weg. We hadden eigenlijk al besloten om dan alleen ons drankje op te drinken en elders te gaan eten. Maar toen kwam hij onverwacht terug om te zeggen dat er overleg met de kok was geweest en dat het toch kon.
We hebben echter nog nooit gehad dat er eerst wordt gezegd dat het niet kan of dat er geen vegavariant op de menukaart staat, erg vegaonvriendeijk in deze tijden dat steeds meer mensen minder vlees eten (of zeg even voordat je wegloopt dat je met de kok gaat overleggen).
Verder was de bediening de rest van de avond prima en erg vriendelijk. Pluspunt: gratis kraanwater en heerlijke amuse en brood vooraf. Niveau van de gerechten varieerden. Zo was het toetje met zoetigheden heerlijk maar het kaasplankje erg vlak qua smaken.
Vis was iets te droog, vegahoofdgerecht werd vooraf een groentebol genoemd maar bleek een bordje bami (niet al te bijzonder) te zijn. Later zagen we dat op de gewone menukaart wel betere vegagerechten stonden. Vegavoorafje was dan echter weer een prima salade.

We kenden het restaurant niet, het was qua inrichting best luxe, niet iets dat we na een boswandeling hadden verwacht. Maar prima dus om met een luxer gezelschap te gaan eten, voor jonge kinderen (zoals vaak bij bosrestaurants) zouden we het binnen niet aanraden.

Vega op 28 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten vooral het tussen gerecht was echt verrukkelijk leuk wijn arrangement samen gesteld top avond gehad

Danny op 27 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Nieuwe Dreef 4 4839 AJ Breda

Over Boswachter Liesbosch

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het natuurlijke Liesbos, dichtbij Breda. Het restaurant heeft een gastronomische menukaart en een eenvoudige bistrokaart. De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken. Er wordt veel waarde gehecht aan de beste producten, presentatie en opmaak. De menukaart wisselt per seizoen, zodat je elk seizoen een passend gerecht kunt proberen. Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties. Boek nu snel een tafel bij Restaurant Boswachter Liesbosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden