Knife fork icon red

Boswachter Liesbosch

8,5 (198 reviews)

Wat 198 mensen zeggen over Boswachter Liesbosch

8.5
(198 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"smakelijk en sfeervol"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk 3 gangen diner met perfekte bediening in een sfeervolle omgeving

fred slegers op 01 oktober 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Restaurantweek menu, voldoende keuze, goede ambiance en bediening was klasse met uitstekende kennis van de gerechten en de wijn!

Bert op 28 september 2018

"In the rebound"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Na onze laatste avond waar we gebruik maakte van de speciale restaurant aanbieding was dit een zeer welkome "rebound". Keuze was compact, maar wel zo dat wat er gekozen kon worden ook goed was. De starter was een zalm/makreel "tartaartje", we waren wat bang dat de makreel misschien zou overheersen maar "niets van da...

Lees hele review

Na onze laatste avond waar we gebruik maakte van de speciale restaurant aanbieding was dit een zeer welkome "rebound". Keuze was compact, maar wel zo dat wat er gekozen kon worden ook goed was. De starter was een zalm/makreel "tartaartje", we waren wat bang dat de makreel misschien zou overheersen maar "niets van dattum". Een van de gasten was allergisch voor noten en er werd op alle vlakken rekening mee gehouden. Niet alleen door het als ingredient weg te nemen, maar soms ook het gerecht aan te passen omdat het anders niet "zou kloppen".

Het hoofdgerecht was herten biefstuk en deze was ongelofelijk mals en de spek was ook dusdanig "sappig" gelaten dat het aan het hertenvlees toevoegde. Ikzelf had een kaasplankje en om eerlijk te zijn moet je echt "prutsen" omdat verkeerd te doen dus dat was gewoon lekker met de vijgenconfijt. Wel waren de zoete deserts van mijn gasten heerlijk gebalanceerd met mousse, zelfgemaakt ijs en geconfijte vruchten.

Al met al een geslaagde avond zonder alcohol dit keer waar het eten gewoon op zich goed tot zijn recht kwam. Speciale dank voor de bediening die op alle momenten probeerde de speciale wensen van de gasten in acht te nemen.

John Bazuin op 15 maart 2018

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals eerder geconstateerd weet dit restaurant op traditionele wijze hoge kwaliteit te handhaven. Bij het (gas)haardvuur op de bijzondere houten stoelen - gemaakt door de grootvader van de huidige eigenaar - gezeten in een sfeer van luxe genoten we van het restaurantweekmenu. Daarin is op niets bespaard: hertenbief...

Lees hele review

Zoals eerder geconstateerd weet dit restaurant op traditionele wijze hoge kwaliteit te handhaven. Bij het (gas)haardvuur op de bijzondere houten stoelen - gemaakt door de grootvader van de huidige eigenaar - gezeten in een sfeer van luxe genoten we van het restaurantweekmenu. Daarin is op niets bespaard: hertenbiefstuk voor de vleesliefhebber ern schelvis met hollandse garnalen voor de visliefhebster. Klasse. Met een plezierige bediening die niet moeilijk deed over de aankomst met vertraging (NB: de Nieuwe Dreef komt in Breda twee keer voor, vele kilometers van elkaar verwijderd).

GerD op 12 maart 2018

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een paar jaar geleden zijn onze zoon en schoondochter er getrouwd. Een geweldig feest! Sindsdien zijn we er regelmatig te gast en het eten is er heel goed en we worden altijd heel vriendelijk ontvangen.

Marian op 14 december 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Nieuwe Dreef 4 4839 AJ Breda

Over Boswachter Liesbosch

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het natuurlijke Liesbos, dichtbij Breda. Het restaurant heeft een gastronomische menukaart en een eenvoudige bistrokaart. De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken. Er wordt veel waarde gehecht aan de beste producten, presentatie en opmaak. De menukaart wisselt per seizoen, zodat je elk seizoen een passend gerecht kunt proberen. Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties. Boek nu snel een tafel bij Restaurant Boswachter Liesbosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden