Boswachter Liesbosch

Frans | €€
8,5 (230 reviews)
97% aanbevolen

Boswachter Liesbosch

Frans | €€
8,5 (230 reviews)
97% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 230 mensen zeggen over Boswachter Liesbosch

8.5 Gebaseerd op 230 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Vlotte bediening.

Jacqueline op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Goed toeven bij rest.de Boswachter."
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Wij komen graag bij de Boswachter, het eten is er heerlijk, bediening uiterst vriendelijk en ja hoe fijn is het om in het bos te eten!! Een minpuntje bij een heerlijk kopje koffie met een calvados hoort geen standaard koekje maar een lekker chocolaatje! Kreeg dat op verzoek ook maar dat stond wel op de rekening €0,80...., beetje krenterig vonden wij op een rekening van €150!

Nanda Draaijer op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten op een prachtige locatie.

Bart op 18 september 2020
Geverifiëerd

"Mooi locatie in bos"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten was lekker, helaas de aardappel gratin niet helemaal gaar. Het "japanse" pannekoekje was goed, maar wat er nu japans aan was? Zelfs na navraag in de keuken begreep ik het niet helemaal. Dessert uitstekend en fijn dat bij de koffie nog wat lekkers gepresenteerd werd.

Y Van Ginneken op 16 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima gegeten, vriendelijke service en leuke intieme sfeer. Servering van het eten had iets sneller gemogen.

Leroy op 15 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Boswachter Liesbosch

Keuken: Frans

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het natuurlijke Liesbos, dichtbij Breda. Het restaurant heeft een gastronomische menukaart en een eenvoudige bistrokaart. De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken. Er wordt veel waarde gehecht aan de beste producten, presentatie en opmaak. De menukaart wisselt per seizoen, zodat je elk seizoen een passend gerecht kunt proberen. Kom genieten van de heerlijke culinaire creaties. Boek nu snel een tafel bij Restaurant Boswachter Liesbosch.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden