Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Parck

7,8 (54)

Wat zeggen mensen over Parck

7.8
(54 reviews)
Eten
8.1
Service
7.5
Sfeer
7.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We waren speciaal afgereisd naar Haarlem om asperges te eten, wat op internet werd aangeprezen. Niet dus. Maar mijn dochter stond erop. Asperges in gewelde boter met ei en ham. Tot onze verwondering stond het niet op de kaart. De ober ging vragen in de keuken en het werd alsnog gepresenteerd. Dat noem ik klasse. Het was heerlijk, evenals de andere gerechten. Ook ambiance en bediening prima in orde.

Jos.J. Appelman op 26 mei 2015

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Een 3 gangen keuze menu (met keuze uit de hele kaart) voor 25 euro.Eerlijke verse produkten, aanraders zijn de Iberico Pata Negra en de dun gesneden tonijn op krokante bodem!
Wij komen snel weer terug,
Aanrader

Erwin op 26 mei 2015

"tijdens aspergeweek geen aspergemenu"
5.7 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 7

We kwamen speciaal voor de aspergeweek met aspergemenu; Wat schetste onze verbazing: er was geen asperge menu, er stonden ook geen asperges op de kaart, maar we konden wel overal asperges bij krijgen; We waren eigenlijk erg beduusd, maar hebben toch na enig aandringen als hoofdgerecht een aspergegerecht gekregen waarvan de smaak ok was; bediening aardig, sfeer was ook goed; Restaurant zelf wat donker en somber.
Kortom, we waren speciaal met mijn vader van reeds 88jr (die wel zin had in een typisch Hollands asperge menu)gekomen voor een avondje asperges zoals aangekondigd in de advertentie en voelden ons toch enigszins bekocht; hoop dat bij een volgende couvertweek ea beter aansluit bij hetgeen wordt aangeboden.

Yolande Appelman op 26 mei 2015

"Druk bezocht restaurant, redelijke prijzen"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

't Was bijzonder druk en luidruchtig bij ons eerste bezoek. Ons verzoek om een rustiger plek werd snel gehonoreerd. Mooi 3-gangen keuze-menu met diverse opties, tegen redelijke prijs. Servicegerichte bediening.

Ben op 12 april 2015

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten en super aardige bediening. Ik voelde me welkom en werd gezien. Ze wisten waar ze het over hadden en waar de prioriteiten liggen.
Het eten was heerlijk, had de doradefilet, echt heel lekker.
het chocoladetaartje als toetje maakte mijn avond compleet! heerlijk
Enige puntje...de akoestiek is niet zo goed, maar er werd aan gewerkt werd mij verteld dus dat komt ook wel goed! Top restaurant!

Kimberley van der voeren op 23 oktober 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Frederikspark 2 2012 DA Haarlem

Over Parck

Restaurant Parck is gevestigd in een mooie oude villa in Haarlem. Het restaurant ligt dichtbij het centrum waar je kan genieten van theater en vele andere uitgaansgelegenheden. Omdat restaurant Parck veel plek heeft, is het restaurant verdeeld in verschillende stijlvolle ruimtes. De stijl van het restaurant is een trendy, warm en gezellig. Het middelpunt is de grote bar en het gezellige haardvuur. De menukaart staat vol met heerlijke creaties en biedt voor ieder wat wils. Geniet bij restaurant Parck van een heerlijke cappuccino of een lange avond tafelen! Kom nu snel langs en ervaar het zelf!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden