Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Parck

7.8
(51 reviews)
Eten
8.1
Service
7.5
Sfeer
7.8
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De asperges waren heerlijk! Tezamen met een groene asperge, verrassend! Alles mooi op smaak en gedecoreerd met een gepocheerd eitje. Als side dish geserveerd op een plat, rechthoekig bord.
Miste wel m'n lichte kaassaus on the side die de toch al zachte smaak van de asperges nog iets verder optilt.
Maar de clou van de Aspergeweken als Verrassingsmenu heb ik geheel gemist: het was van de kaart bestellen met de asperges als side dish.
Ah, een gezellige avond met een heerlijke twist!

Pieter van Es op 16 juni 2015

"Voor herhaling vatbaar"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Parck is een leuke ervaring geweest. Alles ging er zeer ontspannen en sfeervol aan toe. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht zagen er verzorgd uit. Niets op aan te merken. Goede prijs-/kwaliteit verhouding. Dan zien we het iets te snel weghalen van een bijna leeg glas door de vingers.

Vera op 07 juni 2015

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We waren speciaal afgereisd naar Haarlem om asperges te eten, wat op internet werd aangeprezen. Niet dus. Maar mijn dochter stond erop. Asperges in gewelde boter met ei en ham. Tot onze verwondering stond het niet op de kaart. De ober ging vragen in de keuken en het werd alsnog gepresenteerd. Dat noem ik klasse. Het was heerlijk, evenals de andere gerechten. Ook ambiance en bediening prima in orde.

Jos.J. Appelman op 26 mei 2015

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Een 3 gangen keuze menu (met keuze uit de hele kaart) voor 25 euro.Eerlijke verse produkten, aanraders zijn de Iberico Pata Negra en de dun gesneden tonijn op krokante bodem!
Wij komen snel weer terug,
Aanrader

Erwin op 26 mei 2015

"tijdens aspergeweek geen aspergemenu"
5.7 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 7

We kwamen speciaal voor de aspergeweek met aspergemenu; Wat schetste onze verbazing: er was geen asperge menu, er stonden ook geen asperges op de kaart, maar we konden wel overal asperges bij krijgen; We waren eigenlijk erg beduusd, maar hebben toch na enig aandringen als hoofdgerecht een aspergegerecht gekregen waarvan de smaak ok was; bediening aardig, sfeer was ook goed; Restaurant zelf wat donker en somber.
Kortom, we waren speciaal met mijn vader van reeds 88jr (die wel zin had in een typisch Hollands asperge menu)gekomen voor een avondje asperges zoals aangekondigd in de advertentie en voelden ons toch enigszins bekocht; hoop dat bij een volgende couvertweek ea beter aansluit bij hetgeen wordt aangeboden.

Yolande Appelman op 26 mei 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Frederikspark 2 2012 DA Haarlem

Over Parck

Let op: Bij diner 4e gang gratis. Lunch zal bestaan uit 3-gangen. 


Welkom bij Restaurant Parck!


In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vindt u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.


Het restaurant is weliswaar groot, maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes. Dit maakt Parck naast een diner voor twee ook uitermate geschikt voor grotere groepen.


De stijl van restaurant Parck kan het beste omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur.


Tot ziens bij Restaurant Parck, voor een gezellige kop koffie tot lange avonden tafelen!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden