Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Parck

7.8
(51 reviews)
Eten
8.1
Service
7.5
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"waarschijnlijk pech"
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

Mijn ervaring is afwijkend van wat ik over Parck gehoord had maar wil toch mijn ervaring kwijt. Het diner begon niet echt goed met de herten carpaccio, er zat naast de veelbelovende componenten veel ruim verdeelde balsamico op, veel te overheersend.
Er was een extra tussengerecht met plakjes ham en dat maakte het geheel tot een overdreven vlees aanbod naast de ossenhaas en kalfssucade, van het hoofdgerecht, dat had voor een verrassingsmenu gevarieerder gekund.
Op onze klacht dat de pastinaak chips wel wat weinig aardappel component was bleek dat de bediening vergeten was ons de patat te leveren.
Kortom in een plezierige omgeving van goed bereide componenten genoten maar het ontbrak aan de aandacht voor details van zowel keuken als de bediening.

Rober T. van den Dungen op 03 oktober 2017

"Heerlijk eten en fantastische service"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben al vaker bij Parck gegeten en de kwaliteit van het eten, de service en de sfeer zijn altijd goed tijd voor een welverdiende review! De eerste twee voorgerechten (we waren er met de restaurantweek dus kregen we een extra gerechtje) kwamen aardig snel achter elkaar maar waren heerlijk bereid. De eerste zelfgekozen natuurlijk en de verassing van de chef. Een gerechtje met eendenborst. Toen onze serveerster onze bordjes kwam ophalen vroeg ze zelf of we even een pauze wilde. Fantastisch. Zo fijn als er met je mee wordt gedacht. Geen snelle gerechten na elkaar, hup eten en tafeltje vrij voor de volgende. Gewoon echt klasse en als je daar de hele avond wilt zitten is dat geen probleem. Vaak genoeg hebben ze gevraagd of we nog wat wilde drinken en of alles naar wens was. Maar niet te vaak zodat je wel nog je eigen privacy had.
We hebben weer een heerlijke avond gehad en komen zeker terug. Een aanrader voor iedereen!

Dominique op 16 april 2017

"lunch"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

alles was matig

anna op 12 oktober 2016

"Een leuke plek in Haarlem"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Ten eerste hebben we erg lekker gegeten! Alleen was de bediening een tikje rommelig, dan weer die en dan weer die en tussen de gangen door duurde het erg lang. Het verbaasde me dat niemand wist dat je met een reservering via Diningcity de vierde gang gratis was, zelfs de baas wist het niet. Maar al met al is restaurant Parck een aanrader, ook wat betreft de ligging.

C. Stroman op 25 juni 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima verrassend diner, Prettige bediening.
Voor herhaling vatbaar.

hansvandervelde op 03 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Frederikspark 2 2012 DA Haarlem

Over Parck

Let op: Bij diner 4e gang gratis. Lunch zal bestaan uit 3-gangen. 


Welkom bij Restaurant Parck!


In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vindt u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.


Het restaurant is weliswaar groot, maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes. Dit maakt Parck naast een diner voor twee ook uitermate geschikt voor grotere groepen.


De stijl van restaurant Parck kan het beste omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur.


Tot ziens bij Restaurant Parck, voor een gezellige kop koffie tot lange avonden tafelen!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden