Knife fork icon red

De Hoop op d'Swarte Walvis

8,4 (416)

What people say of De Hoop op d'Swarte Walvis

8.4
(416 reviews)
Food
8.4
Service
8.5
Atmosphere
8.4
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Echt verrast, dat iemand deze gerechten zo weet te bedenken. Eten was erg lekker. Kleine gerechten en toch met een voldaan gevoel naar huis.Gast vrij en bijzonder vriendelijke bediening.

Leo van Rooijen at 24 March 2019

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Goed en sfeervol restaurant. Smakelijk viergangenmenu restaurantweek. Hoofdgerecht wat aan de bescheiden kant, nagerecht erg eenvoudig.

DG at 24 March 2019

"FANTASTISCH!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond (16/3) met echtgenote van het 4-gangen Restaurant Weekmenu genoten!
Heerlijke amuse vooraf, prettige bediening, mooi opgemaakte borden. Het was (weer) een feestje! De nieuwe inrichting is voor ons wel even wennen. Jammer dat erg geen gordijnen hangen, bijvoorbeeld. Wat de keuken betreft, fantastisch gekookt mannen!

Otto G. at 19 March 2019

"Een culinair feest met gouden bediening"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat een feest, voor de restaurantweek naar De Hoop op d'Swarte Walvis. Voor ons budget niet altijd een logische keuze, dus nu tijdens de restaurantweek onze kans schoon gezien. Vanwege ervaringen van bekenden die zeggen dat zo'n restaurantweek niet altijd een goed idee is om een nieuw restaurant te bezoeken, dus niet al te hoge verwachtingen gehad, maar ... Wauw, het was echt heerlijk, een vastgesteld menu wat echt duidelijk met zorg en smaak ik uitgezocht en bereidt. Het was van de eerste hap tot de laatste echt smullen. En de bediening was hoffelijke en uiterst vriendelijk en paste zich heel eenvoudig aan de gasten aan. Wij zijn niet van dat deftige maar het tafeltje naast ons wel, maar onze gastvrouw had geen enkele moeite mee om te schakelen, Chapeau!! het was een feest en zeker voor herhaling vatbaar. Zeker ook buiten de restaurantweek komen wij nog eens terug.

Marita at 18 March 2019

"Genoten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben genoten van het viergangenmenu. Gevraagd om vegetarisch en dat was leuk gepresenteerd en het smaakte uitstekend. Vriendelijke bediening en de sfeer was prima met het uitzicht over het water.

L de Wit at 18 March 2019

Map All restaurant deals in Zaandam

Kalverringdijk 15 1509 BT Zaandam

About De Hoop op d'Swarte Walvis

In a historic orphanage from the 18th-century is now restaurant De Hoop d'Swarte Walvis. The restaurant is classic but homely. It also has an authentic bar.


French-International oriented cuisine determines the menu. Every day there is a new three-course menu. This is mainly possible because they work with seasonal, fresh products out of the region. Try to make a choice from one of the excellent main courses here.


Restaurant De Hoop d'Swarte Walvis offers a wine arrangement to 6 glasses on. Enjoy your evening to the fullest!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Zaandam
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities