Knife fork icon red

De Hoop op d'Swarte Walvis

€ 31,50

Waanzinnig 3-gangen diner!

Deal
Waanzinnig 3-gangen diner!
€ 31,50

Er zijn slechts weinig restaurant zo authentiek en sfeervol als die van D’Swarte Walvis. Met aan drie zijden panoramisch zicht op de historische Zaanoever en molens is dit een unieke plek.

Anno 2018 hebben ze hier gekozen voor een andere opzet van de kaart. Minder traditioneel (‘voor, hoofd, na’), maar vooral kiezen uit heerlijke op zichzelf staande gerechten. Hierbij leggen ze enerzijds meer nadruk op regionale producten, voldoende aanwezig in deze regio, en anderzijds is gekozen voor een meer wereldse benadering in smaken en accenten.

Zie je jezelf hier al genieten van een 3-gangen diner? Boek je tafel dan snel!

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 05 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over De Hoop op d'Swarte Walvis

8.4
(416 reviews)
Eten
8.4
Service
8.5
Sfeer
8.4
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt verrast, dat iemand deze gerechten zo weet te bedenken. Eten was erg lekker. Kleine gerechten en toch met een voldaan gevoel naar huis.Gast vrij en bijzonder vriendelijke bediening.

Leo van Rooijen op 24 maart 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Goed en sfeervol restaurant. Smakelijk viergangenmenu restaurantweek. Hoofdgerecht wat aan de bescheiden kant, nagerecht erg eenvoudig.

DG op 24 maart 2019

"FANTASTISCH!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond (16/3) met echtgenote van het 4-gangen Restaurant Weekmenu genoten!
Heerlijke amuse vooraf, prettige bediening, mooi opgemaakte borden. Het was (weer) een feestje! De nieuwe inrichting is voor ons wel even wennen. Jammer dat erg geen gordijnen hangen, bijvoorbeeld. Wat de keuken betreft, fantastisch gekookt mannen!

Otto G. op 19 maart 2019

"Een culinair feest met gouden bediening"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een feest, voor de restaurantweek naar De Hoop op d'Swarte Walvis. Voor ons budget niet altijd een logische keuze, dus nu tijdens de restaurantweek onze kans schoon gezien. Vanwege ervaringen van bekenden die zeggen dat zo'n restaurantweek niet altijd een goed idee is om een nieuw restaurant te bezoeken, dus niet al te hoge verwachtingen gehad, maar ... Wauw, het was echt heerlijk, een vastgesteld menu wat echt duidelijk met zorg en smaak ik uitgezocht en bereidt. Het was van de eerste hap tot de laatste echt smullen. En de bediening was hoffelijke en uiterst vriendelijk en paste zich heel eenvoudig aan de gasten aan. Wij zijn niet van dat deftige maar het tafeltje naast ons wel, maar onze gastvrouw had geen enkele moeite mee om te schakelen, Chapeau!! het was een feest en zeker voor herhaling vatbaar. Zeker ook buiten de restaurantweek komen wij nog eens terug.

Marita op 18 maart 2019

"Genoten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben genoten van het viergangenmenu. Gevraagd om vegetarisch en dat was leuk gepresenteerd en het smaakte uitstekend. Vriendelijke bediening en de sfeer was prima met het uitzicht over het water.

L de Wit op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zaandam e.o.

Kalverringdijk 15 1509 BT Zaandam

Over De Hoop op d'Swarte Walvis

In een historisch weeshuis uit de 18e eeuw zit restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis. Het restaurant is klassiek maar huiselijk ingericht. Het restaurant heeft ook een authentieke bar.


Een Frans-Internationaal georiënteerde keuken bepaalt de kaart. Elke dag is er een nieuw 3-gangen keuzemenu. Dit is voornamelijk mogelijk doordat er met seizoensgebonden, dagverse producten uit de streek wordt gewerkt. Probeert u hier maar eens een keuze te maken uit een van de voortreffelijke hoofdgerechten.

Restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis biedt een bijpassend wijnarrangement tot 6 glazen aan. Geniet maximaal van uw avond!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zaandam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden