Knife fork icon red

Deus Ex Machina - The Wat of Why

8,2 (19 reviews)
84%

Wat 19 mensen zeggen over Deus Ex Machina - The Wat of Why

8.2
(19 reviews)
Eten
8.1
Service
8.5
Sfeer
8.0
84%
Schrijf een review

"Prima"
7.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 5

Waren hier met de restaurant week. Lekker gegeten, vooraf was de cevice heerlijk, de bloemkool wat veel maar erg lekker. De hoofdgerechten waren ook allemaal lekker. En zeker voor Amsterdamse begrippen was de bediening top, vriendelijk, behulpzaam, en met kennis van zaken.

Charlotte op 05 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 15 september 2020

Hi Charlotte,

Dank voor alle mooie complimenten en fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten.
We hopen jullie snel weer te zien.


"A bit underwhelming"
7.3 Keuken 5 | Service 9 | Sfeer 8

Staff were wonderful, also the wine pairings were excellent. Unfortunatley the food was a bit lacklustre. Not bad, nothing you could send it back for or anything, just not great. The bang bang cauliflower had a stodgy breadcrumb outside which spoiled it, and the cauliflower was very soft. The beef steak was a little...

Lees hele review

Staff were wonderful, also the wine pairings were excellent. Unfortunatley the food was a bit lacklustre. Not bad, nothing you could send it back for or anything, just not great. The bang bang cauliflower had a stodgy breadcrumb outside which spoiled it, and the cauliflower was very soft. The beef steak was a little tough and the sauce like something out of a packet. The creme brulee was much too dense for what should be a set custard, the brownie tasted a bit floury

Jim op 05 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 15 september 2020

Dear Jim,

First of all thanks for taking the time to fill out a review.
We're very sorry to hear that you didn't enjoy the food as much as you hoped.

Let's hope it was a little unlucky and we hope you guys will be back anyways.


8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

fijn menu, vlotte en vriendelijke bediening, wijnen goed en schappelijk van prijs, graag wijntje steeds vooraf aan gang serveren .

de bruyn patrick op 09 augustus 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 10 augustus 2020

Beste Patrick,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je lekker bij ons gegeten hebt.


"Deus ex machina: nieuw aan herengracht!"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

vorige week met zijn vieren gegeten in deus ex machina: tafels lekker van elkaar verwijderd vanwege corona, tussen onze tafels stond een echte Yamaha brommer, uit vroeger tijden. Begonnen met bubbels, en daarna een 3 gangenmenutje, vriendelijke bediening.

Willem op 02 augustus 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 10 augustus 2020

Bedankt voor je bezoek en je leuke reactie we hopen je snel nog eens bij Deus te zien.


"Heerlijk gegeten!!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Aardige bediening en leuke gezellige sfeer.

Sophie Cornelisse op 23 juli 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 24 juli 2020

Hoi Sophie, wat fijn om te horen we hopen je snel weer te zien!!!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Herengracht 88A 1015BS Amsterdam

Over Deus Ex Machina - The Wat of Why

Restaurant Deus Ex Machina Restaurant - The Wat of Why bevindt zich op de Herengracht in Amsterdam. Het is een industrieel ingericht grachtenpand, dat vol staat met vintage meubels, grote planten, custom motoren, surfboards en kunstwerken. Je kunt hier terecht voor ontbijt, brunch en lunch en diner, maar ook voor de tapbieren en andere drankjes. De gerechten zijn geïnspireerd op allerlei landen waar zij andere vestigingen hebben, zoals Sydney, Bali, Milaan en Tokio. Je kunt zelf aan de keuken zelf zitten, waardoor je je gerechten al bij de bereiding kunt spotten en zelfs direct bij de chef kunt bestellen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden