Knife fork icon red

Deus Ex Machina - The Wat of Why

8,2 (19 reviews)
84%

Wat 19 mensen zeggen over Deus Ex Machina - The Wat of Why

8.2
(19 reviews)
Eten
8.1
Service
8.5
Sfeer
8.0
84%
Schrijf een review

"Goddelijke lava cake en mooi restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke avond gehad, sociale bediening, erg goede gerechten met een mooie bijpassende wijn, en die lava cake aan het eind was geweldig!

Maaike op 25 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 03 oktober 2020

Beste Maaike,

Bedankt voor je review en alle mooie complimenten.
We hopen je snel weer te zien bij Deus


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellent customer service.

Firoz Kathrada op 22 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 23 september 2020

Dear Firoz,

Thanks for the nice review and we hope to see you again.


"Leuke ervaring"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker gegeten, voor restaurantweek konden we 3 gangen kiezen van de menukaart. Alleen de cheesecake was te zwaar/te dens.

Vera op 19 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 23 september 2020

Beste Vera,

Dank voor de feedback en de mooie review.
We hopen je snel weer te zien


"Een aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg mooi ingerichte zaak, met een hele fijne sfeer. Het was een aangename verrassing dat we ons menu zelf samen konden stellen, met keus uit vegan, vis en vleesgerechten. Erg relaxte en attente bediening. Wij aten steak tartare, ceviche, roadkill (een gegrilde poussin) en gamba's piri piri. Allemaal super lekker. Als dessert hadden we lava cake en cheesecake: helemaal top!

Johannes op 18 september 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Een heerlijk dinertje, mooi en origineel opgediend, attente , aardige bediening, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Omdat wij bijna de enige gasten waren, heb ik de sfeer wat lager beoordeeld, jammer, want het interieur ziet er leuk uit en bij grotere drukte zou de sfeer aanmerkelijk hoger beoordeeld worden. We komen zeker nog eens terug.

mary-elsbeth Nieuwendijk-Lievenboom op 05 september 2020
Geverifiëerd
Lenny Bouwer heeft gereageerd op 15 september 2020

Beste Mary,

Dank voor de mooie complimenten en wij hopen ook dat het snel allemaal weer wat drukker wordt.
We zien nu al uit naar jullie volgende bezoek.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Herengracht 88A 1015BS Amsterdam

Over Deus Ex Machina - The Wat of Why

Restaurant Deus Ex Machina Restaurant - The Wat of Why bevindt zich op de Herengracht in Amsterdam. Het is een industrieel ingericht grachtenpand, dat vol staat met vintage meubels, grote planten, custom motoren, surfboards en kunstwerken. Je kunt hier terecht voor ontbijt, brunch en lunch en diner, maar ook voor de tapbieren en andere drankjes. De gerechten zijn geïnspireerd op allerlei landen waar zij andere vestigingen hebben, zoals Sydney, Bali, Milaan en Tokio. Je kunt zelf aan de keuken zelf zitten, waardoor je je gerechten al bij de bereiding kunt spotten en zelfs direct bij de chef kunt bestellen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden