Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 39 mensen zeggen over Nazka
Eten | |
Service | |
Sfeer |
It was a very special delicious meal. We enjoyed everything that was served.
I've had the ceviche classico, which was a real appetite booster. The pulpo was very carefully prepared and sophisticated. Dessert was also amazing! So refreshing taste.
A bit downside: The portion of the main dish wasn't enough as it is...
It was a very special delicious meal. We enjoyed everything that was served.
I've had the ceviche classico, which was a real appetite booster. The pulpo was very carefully prepared and sophisticated. Dessert was also amazing! So refreshing taste.
A bit downside: The portion of the main dish wasn't enough as it is expected in a (semi) fine dining setting though. The yuca fries were too salty for my taste.
Overall, it was one of the best dining experiences in Amsterdam. The staff was fantastic too. I would love to visit again!
Eten was super lekker. Personeel is echt aardig. Gina is echt een leuk, atent meisje. Wij hebben genoten van onze avond.Wij komen zeker terug!
Mucha gracias a todo el personal. Lo pasamos maravilloso!
Voor de eerste x Peruaans gegeten. Wij hadden het Diningcity menu en zijn voor de klassieke ceviche en 24uurs kip gegaan. Erg lekker, vooral de kip was subliem. Komen zeker terug!
Vanaf het begin klopte alles. Goed ontvangst. Verder, de bediening, een super leuke, attent aardige meisje. En het eten: was exquisit. In een woord: “ geweldig”.
Het is een heel goed restaurant!. Het was erg lekker en gezellig. De sfeer was ook goed. Wij komen zeker nog een keer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Nazka
Keuken: Peruaans
Nazka is gelegen in de Pijp dicht bij het oude centrum van Amsterdam. Nazka straalt de liefde voor Peru uit. De keuken toont zowel Peruaanse klassiekers als innovatieve gerechten, die voortbouwen op het erfgoed van Peru. Bij Nazka draait het om het creëren van vreugde door middel van heerlijk eten.
De Peruaanse keuken heeft wereldwijd een unieke herkenning gekregen door zijn rijke mix van Japanse, Chinese, Criollo- en Andes-voedseltradities. De gerechten staan bekend om hun kruiden met exotische smaken uit de enorm gevarieerde ecosystemen van Peru. High-end Peruaanse restaurants doken overal op, maar Amsterdam heeft hier lange tijd op moeten wachten. Dit gat wordt gevuld nu gevuld door Nazka.
Nazka is opgericht door Raul Lansink, die altijd liefde heeft gehouden voor Peruaans eten. "Herinneringen vervagen misschien, maar de kruidige geur uit de keuken van zijn oma zou Raul nooit vergeten."
Chefkok Christian Motte heeft net zoals Raul altijd liefde gehouden voor Peruaans eten en heeft zijn kookkunsten uitgebreid bij verschillende restaurants wereldwijd; zoals Ceviche in London, Inka Dubai en Alma Geneva.