Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 101 mensen zeggen over De Dyck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goede service, goed eten. Wel aan de prijzige kant.
Bij de Dyck klopt het hele plaatje, mooie ambiance, kundige en aardige bediening, voortreffelijke smaaksensaties op je bord. We hebben al meerdere keren bij de Dyck gegeten, een avond om steeds weer heel blij van te worden.
Zeer smakelijke en fraai opgemaakte gerechten.
Bezoek voor herhaling vatbaar,
Aangenaam verrast door de ambiance, een modern restaurant in een oude boeren schuur. Maar een nog grotere verrassing waren de gerechten op de fraaie borden. Zag er allemaal prachtig uit en smaakte ook goed. Subtiele smaken, maar wel herkenbaar.
Bediening correct en vriendelijk, eigenlijk was alles prima.
We gaan z...
Aangenaam verrast door de ambiance, een modern restaurant in een oude boeren schuur. Maar een nog grotere verrassing waren de gerechten op de fraaie borden. Zag er allemaal prachtig uit en smaakte ook goed. Subtiele smaken, maar wel herkenbaar.
Bediening correct en vriendelijk, eigenlijk was alles prima.
We gaan zeker nog een keer terug, liefst bij mooi weer, kijken of buiten eten hier ook zo goed kan.
10 maart voor het eerst restaurant de Dijck bezocht. Er moet een geweldige kok in de keuken staan, want het was meer dan heerlijk. Ingenieus uitgedokterde combinatie en het zag er ook nog eens prachtig uit.
Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen.
Een heel klein minpuntje. Ik vond de ronde tafel waar wij met zijn vieren aan zaten wat te groot waardoor het niet zo knus was.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woubrugge e.o.
Over De Dyck
Keuken: Frans, Nederlands
Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij de Dyck van geniet. Om het gehele jaar door volledig zelfvoorzienend te kunnen zijn in groenten en kruiden uit onze eigen moestuin, fermenteren we ook delen van de oogst wat voor intense smaaksensaties op het bord zorgt. Ons menu, onze visie en duurzame werkwijze is op 24 april 2023 bekroond met een Michelin Groene Ster. Een enorme waardering voor onze passie voor het vak. Ons Moestuinmenu is in de basis vegetarisch. Voor de liefhebber is het echter mogelijk om vis of vlees toe te voegen aan het menu a € 7,- per supplement.