Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 101 mensen zeggen over De Dyck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dineren bij de Dijck is een beleving. Heerlijk eten gecombineerd met bijpassende wijnen. De kennis van het personeel over hetgeen je voor geschoteld krijgt en over de wijnen is uitstekend!!
Heerlijk verrassend 4 gangen diner gegeten. Begonnen met een variatie van bereidingen van tonijn, met passende bijgerechten. Vervolgens prei op een bijzondere wijze gemaakt verrassende aardapppel bereidingen. De langzaam gegaarde eend was prima op smaak, rosé zoals het hoort en begeleid door een heerlijke saus met d...
Lees hele reviewHeerlijk verrassend 4 gangen diner gegeten. Begonnen met een variatie van bereidingen van tonijn, met passende bijgerechten. Vervolgens prei op een bijzondere wijze gemaakt verrassende aardapppel bereidingen. De langzaam gegaarde eend was prima op smaak, rosé zoals het hoort en begeleid door een heerlijke saus met dito bijgerechten. Het kaasplankje van uitsluitend Hollandse kazen is een perfecte afsluiter, alhoewel het zoete nagerecht ook heerlijk was. De wijne die een en ander begeleiden zijn er zorg uitgezocht en een prima keuze.
Bediening erg vriendelijk, porties zagen er prachtig uit, maar waren klein. De smaak was niet heel bijzonder. Veel gewerkt met ui, wortel en aardappel.
De kazen uit het kaasplankje waren heerlijk en het dessert was ook zeer smakelijk. Bij het afrekenen viel de prijs ons tegen.
We hebben genoten van de verrassende smaken en prachtige opmaak van de gerechten. De bediening was vriendelijk. We komen zeker nog eens terug.
We hebben weer voortreffelijk gegeten. De keuze van de gerechten is zo knap. De smaken zijn zo puur. De gerechten zien er altijd prachtig uit. Fijn die uitleg steeds over de gerechten. Je voelt je meteen thuis en je eet er overheerlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woubrugge e.o.
Over De Dyck
Keuken: Frans, Nederlands
Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij de Dyck van geniet. Om het gehele jaar door volledig zelfvoorzienend te kunnen zijn in groenten en kruiden uit onze eigen moestuin, fermenteren we ook delen van de oogst wat voor intense smaaksensaties op het bord zorgt. Ons menu, onze visie en duurzame werkwijze is op 24 april 2023 bekroond met een Michelin Groene Ster. Een enorme waardering voor onze passie voor het vak. Ons Moestuinmenu is in de basis vegetarisch. Voor de liefhebber is het echter mogelijk om vis of vlees toe te voegen aan het menu a € 7,- per supplement.