Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 101 mensen zeggen over De Dyck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
wij hebben wederom genoten van het heerlijke eten.
komen zeker weer een x terug
in het kader van nationale restaurantweek dit restaurant uitgekozen : 3 gangen a 28,50 pp
Voorgerecht "preisoep" niet heel warm
2 broodjes uitgeven vervolgens actie van overige 2 overdragen aan iemand anders
geen amuses tussendoor wel 1 broodje met boter, tappenade, olie
Hoofdgerecht eend welke mals...
Lees hele reviewin het kader van nationale restaurantweek dit restaurant uitgekozen : 3 gangen a 28,50 pp
Voorgerecht "preisoep" niet heel warm
2 broodjes uitgeven vervolgens actie van overige 2 overdragen aan iemand anders
geen amuses tussendoor wel 1 broodje met boter, tappenade, olie
Hoofdgerecht eend welke mals was.
Desert was lekker (jammer dat de uitleg maar deels vertelt werd)
Friandises werden op tafel gezet zonder melding van extra kosten want dat doen ze standaard (Koffie en Friandises 6 euro ) toen we ernaar vroegen
na de koffie bleven de lege kopjes en glazen 15 minutes lang leeg zonder afruimen of vraag naar meer.
we wilden nog 2e rondje maar na 15 min wachten was dat over
De maaltijd was op zich lekker ,smaakvol opgemaakt maar geen voldaan gevoel ,thuis nog maar wat gegeten.
Konden extra gang bij bestellen a 10 euro pp hebben dat niet gedaan .
Ligging is fantastisch en restaurant in boerderij ingericht ,ruime gratis parkeerplaats
Tijdens de restaurant week met zijn zessen van een heerlijke drie gangen lunch met bijpassende wijn genoten.
Bijzonder smaken, echt heerlijk en allemaal terug te vinden in t eten waarbij de wijn het totaal compleet maakte. Heel goed gekozen. Dank voor deze bijzondere ervaring.
Werkelijk een fantastische goede lunch. Mooi eten hoor! 3-gangen lunch met een heerlijke pinot grigio
Erg lekker gegeten. Kregen een verrassingsmenu. Overheerlijk gegeten. Als voorgerecht tonijn. Als tussengerecht een aardappelgerecht. Als hoofdgerecht eend en als nagerecht een combinatie van peer en ijs van carnemelk, trekdrop met witte chocolade. Echt top
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woubrugge e.o.
Over De Dyck
Keuken: Frans, Nederlands
Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij de Dyck van geniet. Om het gehele jaar door volledig zelfvoorzienend te kunnen zijn in groenten en kruiden uit onze eigen moestuin, fermenteren we ook delen van de oogst wat voor intense smaaksensaties op het bord zorgt. Ons menu, onze visie en duurzame werkwijze is op 24 april 2023 bekroond met een Michelin Groene Ster. Een enorme waardering voor onze passie voor het vak. Ons Moestuinmenu is in de basis vegetarisch. Voor de liefhebber is het echter mogelijk om vis of vlees toe te voegen aan het menu a € 7,- per supplement.