Knife fork icon red

Floris V

8,7 (271)

Wat zeggen mensen over Floris V

8.7
(271 reviews)
Eten
8.9
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Klassiek met een twist"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten en bediening was niets op aan te merken. Goede porties op klassieke wijze met hier en daar een twist. Wat wel gek was dat het aangeboden brood als extra op de rekening stond. Een restaurant met zo’n uitstraling zou dat niet moeten doen.

P. op 24 maart 2019

"chique eten voor een ''betaalbare'' prijs"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p.p. blijkt te zijn. Drankjes zeer prijzig. Thee/koffie zeer prijzig. Bijgerechten ook. Friet hebben we niet genomen, maar n broodje op tafel hoort er in zo'n restaurant gewoon bij geserveerd te worden, vinden wij. Water kan ook (gratis) kraanwater in kannetje zijn!
Kortom, wel een aanrader. Maar rekening viel echt tegen!

Anne-Marie op 18 maart 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het hele 3 gangen menu. Dat vonden wij een beetje uit verhouding. Het mag, maar dan moet het ook goddelijk zijn... Al met al prima avond gehad.

Dennis op 13 maart 2019

"Floris V"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Restaurant week diner gegeten: heerlijk!

Dennis W. op 28 september 2018

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk driegangen menu gegeten vanuit de restaurantweken. Perfecte keuken, mooi opgemaakte borden en super vriendelijke en kundige bediening.

Jessica op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorschoten e.o.

Voorstraat 12 2251 BN Voorschoten

Over Floris V

In het kloppend hart van Voorschoten, is in een monumentaal pand Restaurant Floris V gevestigd. Het modern chique restaurant is een ideale plek voor verschillende gelegenheden. Aan de voorkant van het restaurant, onder eeuwenoude lindebomen, ligt een prachtig terras. 

De kaart laat de verscheidenheid van de Internationale keuken zien. Een ruime keuze aan boeiende creaties. De chefkok heeft kennis van zijn ingrediënten en weet de juiste snaar te raken.


Restaurant Floris V is meer dan alleen een restaurant. Zij verhuren ook kamers en zalen. De catering die u hierbij kunt bestellen is benoemenswaardig. Floris V biedt ook een overheerlijke amusediner aan. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Voorschoten e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden