Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Floris V

Frans | €€
8,7 (273 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 273 mensen zeggen over Floris V

8.7 Gebaseerd op 273 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Prima service en goede sfeer!

Aad op 30 september 2019
Geverifiëerd

"bediening oke"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht. Maar voor mij is duidelijk geworden dat meedoen aan de restaurantweken direct maakt dat je als sloeber wordt neergezet en dat is jammer. Voor mij is de week bij uitstek geschikt om een keer te gaan eten waar je normaal niet zou gaan eten.

Daarbij, e eten was niet echt bijz...

Lees hele review

Ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht. Maar voor mij is duidelijk geworden dat meedoen aan de restaurantweken direct maakt dat je als sloeber wordt neergezet en dat is jammer. Voor mij is de week bij uitstek geschikt om een keer te gaan eten waar je normaal niet zou gaan eten.

Daarbij, e eten was niet echt bijzonder en zeker niet bijzonder opgemaakt. voorgerecht te klein gesneden in het midden van het bord
ondefinieerbaar ...

Bediening maakte grapjes mee met de tafelheer, ten koste van d tafeldame ( Ik ).... niet volgens de etiquette lijkt me zo

docent op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Klassiek met een twist"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten en bediening was niets op aan te merken. Goede porties op klassieke wijze met hier en daar een twist. Wat wel gek was dat het aangeboden brood als extra op de rekening stond. Een restaurant met zo’n uitstraling zou dat niet moeten doen.

P. op 24 maart 2019

"chique eten voor een ''betaalbare'' prijs"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p....

Lees hele review

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p.p. blijkt te zijn. Drankjes zeer prijzig. Thee/koffie zeer prijzig. Bijgerechten ook. Friet hebben we niet genomen, maar n broodje op tafel hoort er in zo'n restaurant gewoon bij geserveerd te worden, vinden wij. Water kan ook (gratis) kraanwater in kannetje zijn!
Kortom, wel een aanrader. Maar rekening viel echt tegen!

Anne-Marie op 18 maart 2019

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het h...

Lees hele review

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het hele 3 gangen menu. Dat vonden wij een beetje uit verhouding. Het mag, maar dan moet het ook goddelijk zijn... Al met al prima avond gehad.

Dennis op 13 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorschoten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Floris V

Keuken: Frans

Restaurant Floris V is meer dan een restaurant. In het kloppend hart van Voorschoten, is in een monumentaal pand Restaurant Floris V gevestigd.

Het moderne chique restaurant is de ideale plek voor verschillende gelegenheid. Aan de voorkant van het restaurant, onder eeuwenoude lindebomen, ligt een prachtig terras.

Op de menukaart zie je de invloeden van de internationale keuken terug. Een ruime keuze aan boeiende creaties. De chefkok heeft kennis van zijn ingrediënten en weet de juiste snaar te raken. Hierdoor bereid hij perfecte gerechten voor jou voor.

Kom genieten van de heerlijke creaties van restaurant Floris V!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Voorschoten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden