Knife fork icon red

Floris V

8,7 (273 reviews)

What 273 people say about Floris V

8.7
(273 reviews)
Food
8.9
Service
8.7
Atmosphere
8.4
Write a review

8.0 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 8

Prima service en goede sfeer!

Aad at 30 September 2019
Verified

"bediening oke"
4.7 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 4

Ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht. Maar voor mij is duidelijk geworden dat meedoen aan de restaurantweken direct maakt dat je als sloeber wordt neergezet en dat is jammer. Voor mij is de week bij uitstek geschikt om een keer te gaan eten waar je normaal niet zou gaan eten.

Daarbij, e eten was niet echt bijz...

Read full review

Ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht. Maar voor mij is duidelijk geworden dat meedoen aan de restaurantweken direct maakt dat je als sloeber wordt neergezet en dat is jammer. Voor mij is de week bij uitstek geschikt om een keer te gaan eten waar je normaal niet zou gaan eten.

Daarbij, e eten was niet echt bijzonder en zeker niet bijzonder opgemaakt. voorgerecht te klein gesneden in het midden van het bord
ondefinieerbaar ...

Bediening maakte grapjes mee met de tafelheer, ten koste van d tafeldame ( Ik ).... niet volgens de etiquette lijkt me zo

docent at 28 September 2019
Verified

"Klassiek met een twist"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten en bediening was niets op aan te merken. Goede porties op klassieke wijze met hier en daar een twist. Wat wel gek was dat het aangeboden brood als extra op de rekening stond. Een restaurant met zo’n uitstraling zou dat niet moeten doen.

P. at 24 March 2019

"chique eten voor een ''betaalbare'' prijs"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p....

Read full review

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p.p. blijkt te zijn. Drankjes zeer prijzig. Thee/koffie zeer prijzig. Bijgerechten ook. Friet hebben we niet genomen, maar n broodje op tafel hoort er in zo'n restaurant gewoon bij geserveerd te worden, vinden wij. Water kan ook (gratis) kraanwater in kannetje zijn!
Kortom, wel een aanrader. Maar rekening viel echt tegen!

Anne-Marie at 18 March 2019

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het h...

Read full review

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het hele 3 gangen menu. Dat vonden wij een beetje uit verhouding. Het mag, maar dan moet het ook goddelijk zijn... Al met al prima avond gehad.

Dennis at 13 March 2019

Map All restaurant deals in Voorschoten

Voorstraat 12 2251 BN Voorschoten

About Floris V

Restaurant Floris V is more than a restaurant. Restaurant Floris V is located in a monumental building in the beating heart of Voorschoten.

The modern chic restaurant is the ideal place for various occasions. At the front of the restaurant, under centuries-old lime trees, is a beautiful terrace.

On the menu, you can see the influences of international cuisine. A wide selection of fascinating creations. The chef knows his ingredients and knows how to hit the right note. This way he prepares perfect dishes for you.

Come and enjoy the delicious creations of restaurant Floris V!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Voorschoten

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities