Knife fork icon red

Floris V

8,7 (271)

What people say of Floris V

8.7
(271 reviews)
Food
8.9
Service
8.7
Atmosphere
8.5
Write a review

"Klassiek met een twist"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten en bediening was niets op aan te merken. Goede porties op klassieke wijze met hier en daar een twist. Wat wel gek was dat het aangeboden brood als extra op de rekening stond. Een restaurant met zo’n uitstraling zou dat niet moeten doen.

P. at 24 March 2019

"chique eten voor een ''betaalbare'' prijs"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Ambiance zoals gewoonlijk prima. Bediening prima. Eten was erg lekker. Ook gelukkig niet van die hele kleine porties. Alleen de prijzen van alles wat er buiten het restaurantweekmenu bijkomt vinden wij buiten proportioneel. Een tussengerecht waar bij aanraden de prijs niet van wordt vermeld, die dan bijna 15 euro p.p. blijkt te zijn. Drankjes zeer prijzig. Thee/koffie zeer prijzig. Bijgerechten ook. Friet hebben we niet genomen, maar n broodje op tafel hoort er in zo'n restaurant gewoon bij geserveerd te worden, vinden wij. Water kan ook (gratis) kraanwater in kannetje zijn!
Kortom, wel een aanrader. Maar rekening viel echt tegen!

Anne-Marie at 18 March 2019

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Op zich waren het prima gerechten, had voor ons wel wat hoger op smaak gemogen. We miste wat spanning. Goed dat de iets beknopte wijnkaart uitgebreid gaat worden met Bourgogne wijnen. Aardige bediening met interessante verhalen van de sommelier. Gekozen voor een extra tussengerecht, dat kost bijna de helft van het hele 3 gangen menu. Dat vonden wij een beetje uit verhouding. Het mag, maar dan moet het ook goddelijk zijn... Al met al prima avond gehad.

Dennis at 13 March 2019

"Floris V"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Restaurant week diner gegeten: heerlijk!

Dennis W. at 28 September 2018

"Heerlijk gegeten"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk driegangen menu gegeten vanuit de restaurantweken. Perfecte keuken, mooi opgemaakte borden en super vriendelijke en kundige bediening.

Jessica at 22 March 2018

Map All restaurant deals in Voorschoten

Voorstraat 12 2251 BN Voorschoten

About Floris V

In the heart of Voorschoten, in a historic building is Restaurant Floris V. The modern chic restaurant is an ideal place for different occasions. At the front of the restaurant, under the old lime trees, is a lovely terrace.


The menu shows the variety of International cuisine. A wide choice of exciting creations. The chef has knowledge of its ingredients and knows how to use them.


Restaurant Floris V is more than just a restaurant. They also rent out rooms and halls. The catering which you can order is nominate worthy. Floris V also offers a delicious appetizer dinner.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Voorschoten
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities