Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 56 mensen zeggen over De Heeren van Soetermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten leuke en vlotte bediening wij komen zeker terug !!
n.v.t
Heerlijk 3 keuze menu gegeten. Porties zijn ruim. Alle gerechten zijn zeer smaakvol. Prima bediening met oog voor de gast.
Heerlijk gegeten
Mooi restaurant
Sfeer kan iets beter onder personeel
Via een actie van diningcity hier gegeten. Helaas is het ons niet zo goed bevallen. om gebruik te maken van de actie was een keuze uit 2 voor, hoofd, en nagerechten.
Het voorgerecht de pulled pork was wel veel maar te eentonig van smaak. Het hoofdgerecht was de brisket, ook hiervan erg veel maar buitenkant teveel g...
Via een actie van diningcity hier gegeten. Helaas is het ons niet zo goed bevallen. om gebruik te maken van de actie was een keuze uit 2 voor, hoofd, en nagerechten.
Het voorgerecht de pulled pork was wel veel maar te eentonig van smaak. Het hoofdgerecht was de brisket, ook hiervan erg veel maar buitenkant teveel gerookt en binnenkant aan de droge kant. Het nagerecht was een dame blance en ook hier wel veel.
Wij hebben dan liever wat minder maar wel van betere kwaliteit.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.
Over De Heeren van Soetermeer
Vleesspecialiteiten restaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van keurslagen Piet van den Berg. Op 11-jarige leeftijd slachtte Piet in het koetshuis van de grote binnen zijn eerste koe. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer.
Er wordt gewerkt met de Mibrasa houtskooloven, dit moet je zien als een soort gesloten supergrill. Je kunt hem tot 500 graden opstoken, waardoor je product veel sneller gaart. De buitenkant wordt dichtgeschroeid en komt er lekker knapperig uit, terwijl de binnenkant zacht en sappig blijft. Tegelijkertijd wordt het product ook gerookt, omdat alle rook achter de gesloten deur van de Mibrasa blijft hangen. Je grillt en rookt tegelijk. Deze manier van koken vergt veel oefening en aandacht, maar bij goed gebruik krijg je een uniek en onevenaarbaar resultaat.
Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om alle gasten de optimale smaakbeleving te geven. Iedereen die dat kan waarderen of wil proberen, samen met een mooi glas speciaal bier of wijn, zal zich helemaal thuis voelen in dit restaurant. Een stoer en sterk merk met de beste producten en alles uit eigen keuken, dat zorgt voor smaak en kwaliteit!