Knife fork icon red

De Heeren van Soetermeer

8,2 (14)

Wat zeggen mensen over De Heeren van Soetermeer

8.2
(14 reviews)
Eten
8.3
Service
8.7
Sfeer
7.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk 3 keuze menu gegeten. Porties zijn ruim. Alle gerechten zijn zeer smaakvol. Prima bediening met oog voor de gast.

Arno Zahradnik op 15 juni 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten
Mooi restaurant
Sfeer kan iets beter onder personeel

Peter Veenman op 09 juni 2019

"Jammer"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Via een actie van diningcity hier gegeten. Helaas is het ons niet zo goed bevallen. om gebruik te maken van de actie was een keuze uit 2 voor, hoofd, en nagerechten.
Het voorgerecht de pulled pork was wel veel maar te eentonig van smaak. Het hoofdgerecht was de brisket, ook hiervan erg veel maar buitenkant teveel gerookt en binnenkant aan de droge kant. Het nagerecht was een dame blance en ook hier wel veel.
Wij hebben dan liever wat minder maar wel van betere kwaliteit.

M. Gankema op 06 juni 2019

"3 gangen diner "
6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Mede door het feit dat we niet a la carte konden bestellen met de voucher van de ING viel de kwaliteit bij een ieder van ons ge
zelschap wat tegen.
De pulled pork is voor mij geen aanrader. Een verwarmd broodje met daar tussenin wat groen, ui en een grote hoeveelheid gegaarde varkensvlees in een saus. De smaak was redelijk, maar de opmaak minder. De sate van beide dames was geen topkwaliteit. Veel vet aan het vlees. De bediening was prima.
De dame blanche was wel goed van smaak, maar onder in het vaasje,dat gevuld was met veel chocolade mousse, was erg machtig.Het opstapje van de tuin naar binnen gaf veel oudere bezoekers problemen. Daar zou de eigenaar eens kritisch naar kunnen kijken.

GeLa op 03 juni 2019

"Fijne avond"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Goede service, niet overdreven aan je tafel, lekker eten. Fijne avond gehad

C Tastekin op 22 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.

Dorpsstraat 41 2712AC Zoetermeer

Over De Heeren van Soetermeer

Vleesspecialiteiten restaurant De Heeren van Soetermeer is gevestigd in het karakteristieke geboortehuis van keurslagen Piet van den Berg. Op 11-jarige leeftijd slachtte Piet in het koetshuis van de grote binnen zijn eerste koe. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer.

Er wordt gewerkt met de Mibrasa houtskooloven, dit moet je zien als een soort gesloten supergrill. Je kunt hem tot 500 graden opstoken, waardoor je product veel sneller gaart. De buitenkant wordt dichtgeschroeid en komt er lekker knapperig uit, terwijl de binnenkant zacht en sappig blijft. Tegelijkertijd wordt het product ook gerookt, omdat alle rook achter de gesloten deur van de Mibrasa blijft hangen. Je grillt en rookt tegelijk. Deze manier van koken vergt veel oefening en aandacht, maar bij goed gebruik krijg je een uniek en onevenaarbaar resultaat.

Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om alle gasten de optimale smaakbeleving te geven. Iedereen die dat kan waarderen of wil proberen, samen met een mooi glas speciaal bier of wijn, zal zich helemaal thuis voelen in dit restaurant. Een stoer en sterk merk met de beste producten en alles uit eigen keuken, dat zorgt voor smaak en kwaliteit!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden