Knife fork icon red

Jacobsz

9,2 (11 reviews)

Wat 11 mensen zeggen over Jacobsz

9.2
(11 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig bezoek bij Jacobsz. Alles ging geweldig - eten was echt heerlijk, service was fantastisch en we brachten een zeer leuke avond in een ontspannen sfeer. Komt zeker op mijn lijst en ik kom terug.

Magdalena op 17 augustus 2017

"Echt een ontdekking!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een super fijne avond, werkelijk alles klopte. Fijne sfeer, vriendelijke, attente medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten en 6 gerechten die allemaal fantastisch lekker waren.We komen zeker terug met een culinair verwende vriendin die hier zeker ook blij van wordt. Tot snel, Wenda en Matina

Matina op 12 augustus 2017

"geen onvoldoende maar......"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Prijs- kwaliteit was onvoldoende. Erg veel gerechtjes met een plas vocht. De pasta was te zout. Ik kreeg wel een nieuwe portie maar ook die was te zout. De wijn per glas was erg duur. Bediening was vriendelijk maar niet zo professioneel. Verder was de akoestiek waardeloos. Ondanks dat het een leuk gelegen plek is ga ik er voor die prijs niet meer heen.

wies van Zijl op 03 augustus 2017

"Must go!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten, alles in balans en de bediening is vakkundig. Wij zijn fan!

Jeroen Engelbertink op 02 augustus 2017

"Jakobsz:mooi trendy!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

6 gangen menu bij Jakobsz, een mooi restaurant, op vrijdagavond helemaal vol!Tafeltjes staan dicht op elkaar, ook wel dure maaltijd. Wel verrassende combi:s, die soms erg lekker zijn. Geen echte top, maar wel goed en het proberen waard. Ook mooie wijnen in arrangement, vriendelijke serveersters.

willem op 30 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ringdijk 1 1097AA Amsterdam

Over Jacobsz

Gelegen in een prachtig monumentaal pand, vind je restaurant Jacobsz in Amsterdam. In dit restaurant met een tijdloze uitstraling kun je genieten van verrassende en spannende smaakcombinaties.

Bij restaurant Jacobsz hebben de chefs de perfecte balans gevonden tussen het combineren van klassieke gerechten en moderne kooktechnieken. Je kunt hier alles verwachten, want niets is te gek! Zo serveert het restaurant overheerlijke Europese gerechten, maar laten zich ook inspireren door invloeden van uit de hele wereld!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden