Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mooie gerechten, prima bediening!!
We kunnen er kort over zijn. We hebben een jarenlange ervaring met eten "op niveau" en bij Aan de Poel is alles geweldig!
Heb mijn vriendin voor haar verjaardag meegenomen naar Aan de Poel. Eten was voortreffelijk en de bediening was zeer vriendelijk met veel kennis van het voedsel en de bijpassende wijnen. Niets op aan te merken en een sterke aanrader voor ieder!
Heb mijn vriendin voor haar verjaardag meegenomen naar Aan de Poel. Eten was voortreffelijk en de bediening was zeer vriendelijk met veel kennis van het voedsel en de bijpassende wijnen. Niets op aan te merken en een sterke aanrader voor ieder!
Heerlijk op terras in een oase van rust met zicht op de poel (waar geen lawaai bootjes varen). Lekkere lichte lunch met veel vis.
Prachtige combinaties, maar geen 'wow'ervaring qua smaaksensatie. Allemaal erg lekker, maar kan me achteraf geen specifiek gerechtje meer herinneren (ik kan soms jaren na dato gerechtje...
Heerlijk op terras in een oase van rust met zicht op de poel (waar geen lawaai bootjes varen). Lekkere lichte lunch met veel vis.
Prachtige combinaties, maar geen 'wow'ervaring qua smaaksensatie. Allemaal erg lekker, maar kan me achteraf geen specifiek gerechtje meer herinneren (ik kan soms jaren na dato gerechtjes en smaken herinneren); wel blijvende sfeerimpressie. Misschien nog een keer proberen zonder 'standaard' menu.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.