Knife fork icon red

Aan de Poel**

8,9 (223 reviews)

Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**

8.9
(223 reviews)
Eten
9.2
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"heerlijk eten"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

in een woord geweldig

D.J. de Huu op 13 december 2017

"sterrenlunch"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

wij hebben weer heerlijke amuses en voortreffelijke gerechten gehad met een lekkere wijn erbij.de bediening is zeer goed en snel.

Ronald Lindeman op 10 december 2017

"Prettige ervaring, ook verrassend"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Bijzonder aangenaam restaurant. Verrassende keuken, verfijnde gerechten zoals je hier mag verwachten en als grote verrassing de friandise-trolley. Bediening professioneel. Aandachtspuntjes: wijnglas met op twee niveaux kalkkringen erin hoort niet op dit niveau, en persoonlijk zou ik mijn fles besteld water graag gek...

Lees hele review

Bijzonder aangenaam restaurant. Verrassende keuken, verfijnde gerechten zoals je hier mag verwachten en als grote verrassing de friandise-trolley. Bediening professioneel. Aandachtspuntjes: wijnglas met op twee niveaux kalkkringen erin hoort niet op dit niveau, en persoonlijk zou ik mijn fles besteld water graag gekoeld zien, zowel bij uitschenken als tijdens de rest van de lunch. Laatste beetje uit fles was omgevingstemperatuur en dat vind ik voor (duur) water niet prettig.

Hanny op 10 december 2017

"Geweldig genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom een keer naar aan de Poel, het weer zat ontzettend mee, dus konden we op het prachtige terras zitten en genieten van het uitzicht, de zon, de prachtige en super lekkere gerechten en wijnen ! Weer een top avond gehad en we komen zeer zeker terug !!! Inmiddels is dit echt ons meest favoriete restaurant.
Had '...

Lees hele review

Wederom een keer naar aan de Poel, het weer zat ontzettend mee, dus konden we op het prachtige terras zitten en genieten van het uitzicht, de zon, de prachtige en super lekkere gerechten en wijnen ! Weer een top avond gehad en we komen zeer zeker terug !!! Inmiddels is dit echt ons meest favoriete restaurant.
Had 's avonds nog wat foto's van gerechten op Facebook gezet en kreeg gelijk een reactie van kennissen uit Curacao; als zij in september weer in Nederland zijn, staat een diner bij aan de Poel hoog op de verlanglijst !

Heidi Visser op 06 juli 2017

"Genieten van sterren aan én bij De Poel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super locatie, mooie sfeer, gastvrije bediening en bovenal heerlijk gegeten!

Jacqueline op 06 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Handweg 1 1185 TS Amstelveen

Over Aan de Poel**

Restaurant Aan de Poel in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren.

Londen, New York of Parijs? Stap bij restaurant Aan de Poel binnen en raak even de weg kwijt. Na een warm ontvangst, volgt de stap in het restaurant met zijn kosmopolitische uitstraling. Strakke lijnen, warme tinten, ronde tafels, rijk met wit damast bekleed. 

De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving. Een gerechtje minder kan vanzelfsprekend ook. Het dinermenu wijzigt elke drie weken. Dit houdt het restaurant scherp en zorgt telkens opnieuw voor een verrassing.

Sommelier Robbert Veuger heeft bij het dinermenu een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten. Kleinere wijnarrangementen zijn ook mogelijk.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden