Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (95 reviews)
93%

Wat 95 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3
(95 reviews)
Eten
9.7
Service
9.2
Sfeer
9.1
93%
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wij hebben genoten van het eten, mooie gerechten en verassende smaken. Het restaurant is chique, rustig en mooi ingericht.

Sarah op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Alles was perfect, was alleen een beetje koud in de ruimte

Small 8205ab8eaf Small 77bc6780e3
Meertha Eersteling op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

"Viel tegen"
5.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 8

Viel helaas wat tegen. Weinig variatie in het 4-gangen lunchmenu (alleen maar (wit)vis, op het dessert na). Wel smaakvol, maar had lekkerder geweest om 1 gang wat anders te serveren dan vis. Verder kregen we een glas champagne van € 17,50 aangesmeerd terwijl we gewoon vroegen om een glas bubbels. Had netjes geweest ...

Lees hele review

Viel helaas wat tegen. Weinig variatie in het 4-gangen lunchmenu (alleen maar (wit)vis, op het dessert na). Wel smaakvol, maar had lekkerder geweest om 1 gang wat anders te serveren dan vis. Verder kregen we een glas champagne van € 17,50 aangesmeerd terwijl we gewoon vroegen om een glas bubbels. Had netjes geweest om ons te vragen wat voor soort bubbels we wilden ipv zomaar die dure champagne te serveren. En mijn bord werd 1x bijna van tafel gehaald terwijl ik nog aan het eten was. Heel slecht voor een restaurant met een michilenster. En de sommelier had een vlek op zijn colbert wat er niet zo fris uitzag. Ook niet iets dat je verwacht in zo'n restaurant... Kortom; ik had er meer van verwacht...

K. op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

"Klassieke luxe zaal met fantastische eet ervaring"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch eten met ongelooflijke service. Om opnieuw te doen!

Amelco op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eten super, prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Enige nadeel was dat de koffie bijzonder duur was, zonder dat het bijzondere koffie was. Maar dat zal ons niet weerhouden nog een keer te gaan.

Jorick Houg op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

The White Room* by Jacob Jan Boerma is het Michelinster fine-dining restaurant van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het hotel is gelegen aan de dam met een prachtige uitzicht op het Paleis in het bruisende centrum van Amsterdam.

De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.

The White Room* brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Maître Bram Hommes garandeert een buitengewone service naast de culinaire beleving. Sommelier Isabel van Bueren informeert je met passie over het wijnaanbod van The White Room.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden