Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Daikichi

Japans / Sushi |
8,0 (59 reviews)
83% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 59 mensen zeggen over Daikichi

8.0 Gebaseerd op 59 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"De kwaliteit is niet meer wat het was"
4.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 1

Bla

Kirsten Schäfer op 27 mei 2023
Geverifiëerd

"Geen sfeer"
2.3 Keuken 2 | Service 3 | Sfeer 2

Slecht, niet lekker gegeten, duurde erg lang, restaurant zat helemaal leeg

Maartje balder op 03 februari 2023
Geverifiëerd

"Viel erg tegen"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Dit restaurant viel helaas tegen. Alle onderdelen van het 8-gangen menu waren heel erg basic, totaal geen verrassingen. De kok aan de tafel was niet heel erg handig. Ik ben hier 19 jaar geleden een keer geweest met een groep. Er was totaal niet veranderd. Smaken van het sushihapje als entree en de miso soep waren go...

Lees hele review

Dit restaurant viel helaas tegen. Alle onderdelen van het 8-gangen menu waren heel erg basic, totaal geen verrassingen. De kok aan de tafel was niet heel erg handig. Ik ben hier 19 jaar geleden een keer geweest met een groep. Er was totaal niet veranderd. Smaken van het sushihapje als entree en de miso soep waren goed, maar de misosoep was heel karig gevuld. De overige ingredienten waren kwalitatief goed, maar ook niet meer dan dat. Ik ben van andere Japanse restaurants meer gewend qua ingredienten en presentatie.
Je kunt bij reservering kiezen om vanaf 17.30 uur ieder half uur te reserveren, maar er wordt net zo lang gewacht tot een tafel (bijna) vol zit tot de kok begint. Begrijpelijk aan de ene kant, maar vereenvoudig dan de reserveringstijden, zodat mensen niet een half uur zitten te wachten voor er iets gebeurd.

Star op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Lekker eten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijke gegeten. Allemaal kleine gerechtjes die grotendeels voor je neus klaargemaakt worden. Een aanrader als je met een groep bent.

Mirjam (1 review) op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Uiteten Japanner Alkmaar"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Leuke ervaring! Mooie lokatie, buitenzijde wat verouderd maar sfeer en service maken dit ruimschoots goed. Prijs/kwaliteit wel wat aan de hoge kant.

Ivon op 24 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Daikichi

Keuken: Japans / Sushi

Overheerlijk Japans genieten in het centrum van Alkmaar, dat doe je bij restaurant Daikichi. Hier kun je genieten van echte Japanse specialiteiten, old school sushi tot de heerlijke kreeftgerechten. Aan de grote teppanyaki tafel laten zij een knap staaltje kookkunsten zien en maakt de chef des huizes er een kookshow van.

De chefs bereiden al hun gerechten zelf en gebruiken uitsluitend verse en pure producten. Hierdoor zijn de gerechten vers, gezond, puur en zeer smakelijk. Vraag ook zeker naar hun bijpassende Japanse (witte) wijnen en maak er een fijn avondje dineren van. Japans restaurant Daikichi, de plek om bij uitstek et genieten van de authentieke Japanse keuken met oprechte gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden