Knife fork icon red

Fred**

Wat zeggen mensen over Fred**

8.8
(846 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Orgastisch"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat FRED in mijn ogen uniek maakt is de combinatie van fantastisch eten, ruime porties wijn/spijs, mensen met humor/gastvrijheid in de bediening. Graag wil ik Sven er even uitlichten. Na het vertrek van icoon Hans Dokter doet hij de kaaswagen en dat doet hij op een zeer goede/leuke manier. Ook zijn gastheerschap, kennis en drive zijn top, mede door hem voelt Fred (voor de 6de keer dit jaar) aan als een warm bad. Het publiek in dit restaurant is ook een verademing, gewone Nederlanders die van lekker eten en drinken houden. Het geeft me hetzelfde fijne gevoel als op de wintersport qua mensen om me heen. 2 punten qua eten drinken die eruit sprongen: de kalfszwezerik met gebakken ganzenlever en een heerlijk rose van Cabernet Sauvignon die door een leuke dame terecht op waarde is geschat (ik ben eigenlijk geen rose drinker).

Joost op 13 december 2018

"Good food experience"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

The food was amazing good, though the amuses were not very special. But the coquille, fish and meat are amazing! Decor of the dessert gave me the biggest smile, so ending was very good.
Service was professional and friendly, no doubts about it.

KaWing op 13 december 2018

"Fred meer dan 2 sterren"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bediening is op niveau! Wat een enthousiast team. Keuken is bijzonder goed. Elke hap een ervaring. Dit geeft een super leuke avond. Niet goedkoop, maar voor 2 Michelin sterren en een uitgebreid x-gangen avondvullend diner met wijn, meer dan de moeite en het geld waard.

Anthony op 12 december 2018

"In de huiskaner van Fred"
8.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 7

Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen en krijgen we 3 heerlijke amuses. Vanzelfsprekend mooi opgediend en vol van smaak. De beleving en het avontuur is begonnen.
Wat volgt is een heerlijke avond waarbij we per gang verrast worden door de smaak combinaties van de verschillende bereidingen en elementen in het gerecht. Het sluit zo goed bij elkaar aan dat het enige wat we kunnen zeggen een leeg bord is. Ook de tussengerechten, in eierdop en de burger zijn een verrassende afwisseling. Qua kleuren en texturen heeft ieder gerecht een verhaal die ons lang zal bij blijven.
Het moge duidelijk zijn dat het een bijzonder goed verzorgde avond was waar ook de bediening oog heeft voor de (kleine) details. Van amuse tot afsluiter waar de huisgemaakte madeleines een mooie combinatie waren met de verveine thee die ik dronk.

Faaria. op 12 december 2018

"Lekker eten & mooi lokatie"
8.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 9

De vier gangen diner waren echt lekker en verfijnd, wow factor. Mooi sfeer & inrichting. Jammer qua snelheid, tot 19:00 uur was redelijk snel, daarna erg lang wachten. Totaal meer dan 3 uren pas klaar.

AT op 12 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 263-265 3063 AM Rotterdam

Over Fred**

Welkom bij Restaurant Fred** in Rotterdam. Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging.


Restaurant Fred eert de klassieke Franse keuken, maar geeft er zijn eigen kleur aan. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven, zodat jullie als gasten de sterren ook echt kunnen proeven! 

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden