Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 77,-

15(!)-gangen Tasting menu

Wolf Atelier

8,8 (166 reviews)

15(!)-gangen Tasting menu € 77,-

Reserveer een tafel

Deal
15(!)-gangen Tasting menu
€ 77,-

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Amsterdam.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Wolf Atelier beloond met een prachtige 9,52. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 15-gangen diner voor maar € 77,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 166 mensen zeggen over Wolf Atelier

8.8
(166 reviews)
Eten
9.3
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Das Essen war gut, jedoch der Service mehr als unprofessionell. Allein für einfachst zubereitete Cocktails mussten wir 40 Minuten warten!
Es würde den Rahmen sprengen alle Kritikpunkte aufzuführen.
Herr Wolf sollte der Servicekompetenz mehr Beachtung schenken, und auch den Verwöhn- und Wohlfühlfaktor nicht aus dem Blickwinkel verlieren.

Mechthild Zarth op 25 december 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

De gerechten waren fantastisch. Mooie combinaties en origineel.

Roos Burggraeve op 15 december 2019
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Erg goed!

Yessica op 10 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker gegeten op versleten stoelen."
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

We hebben erg lekker gegeten. Bediening was aardig, over het algemeen ervaren en hulpvaardig. Al wist een van de dames de gangen niet te vertellen. Wat ik echt niet vond kunnen zijn de versleten stoelen. Stoffering eraf en vlekken op de zitting. En het restaurant zat niet vol, dus even schuiven en stoelen laten herstellen...

Elske op 04 december 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 8

Eten was goed, ene gerecht was interessanter dan de ander, maar mag zeker wel iets spannender qua smaken. Het was goed, zeker niet speciaal. Service was echter ronduit slecht, maar leek wel aan 1 persoon in de bediening te liggen. Lang tussen de gangen gewacht, meermaals om brood moeten vragen en geen verontschuldig...

Lees hele review

Eten was goed, ene gerecht was interessanter dan de ander, maar mag zeker wel iets spannender qua smaken. Het was goed, zeker niet speciaal. Service was echter ronduit slecht, maar leek wel aan 1 persoon in de bediening te liggen. Lang tussen de gangen gewacht, meermaals om brood moeten vragen en geen verontschuldiging, een wijn van de kaart op zaterdagavond niet op voorraad hebben, vervolgens een slechte aanbeveling doen.. Overall; de bediening zorgt ervoor dat dit een one-time experience is. Heel jammer, want ik ben zeker geen zuurpruim...

RN op 01 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden