Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 113 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Subtiele combinaties, erg lekkere vegetarische optie, zeer vriendelijk en aardig team. Geweldige manier om met een reataurant kennis te maken. Beetje lawaaiig vonden wij. Desondanks zeker voor herhaling vatbaar.
Ik had tijdens de nationale restaurantweek gereserveerd en konden kiezen tussen een 4-gangen of een 5-gangendiner. We kozen de 4-gangen en kregen 8 heerlijke en mooie gerechtjes. De bediening is heel goed en oplettend. Een aanrader!
We had the 4 course menu during restaurant week to try out this restaurant.
4 course menu was nice. for each course they served 2 small dishes, which was nice to have more different things to try.
Service was a bit pushy and inexperienced and therefore the best relaxed atmosphere.
Decoration looks nice, but misses some nice atmosphere as well.
Heerlijk gegeten. Bediening erg vriendelijk. Zeker een aanrader.!
Eten was fantastisch, mooi gepresenteerd en smaak was heerlijk.
Het eten kwam alleen veel te snel achter elkaar, echt een min punt. Op een uur 3 gangen had makkelijk gekund.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.