Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 113 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super we komen graag terug
prima aan te bevelen. Menu was goed samengesteld. Smaakvolle variaties.
In het kader van de Restaurantweek kon niet van menu afgeweken wat ik begrijp . Maar de kip was erg zout en op plekken zeer droog . Een theelepel risotto . Veel was aangemaakt met mayo krab, zalm en zelfs het bonen pinda gerecht wat de verfijning tegenging . Zeewier salade erg nat . Enz.
Zonde van een avond waar ik erg naar uitgekeken had . Maar lekker dessert.
Heel erg lekker gegeten, leuk jong bedieningspersoneel.
Wij hadden een heel gezellige avond
Wij hadden gereserveerd voor het menu van de restaurantweek. Het was zeer verrassend en erg lekker. Het leuke van deze deal is dat je geen keuze hebt en hierdoor ook eens iets eet wat je normaal gesproken niet zou bestellen.
Dit is ons erg goed bevallen. Het was zeer gevarieerd, vlees, vis en gevogelte
Het waren ...
Wij hadden gereserveerd voor het menu van de restaurantweek. Het was zeer verrassend en erg lekker. Het leuke van deze deal is dat je geen keuze hebt en hierdoor ook eens iets eet wat je normaal gesproken niet zou bestellen.
Dit is ons erg goed bevallen. Het was zeer gevarieerd, vlees, vis en gevogelte
Het waren 9 gangen maar dit is niet te veel of te weinig.
Wel jammer dat het steeds per 2 gangen geserveerd werd
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.