Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 113 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
It was a very nice evening. Good food, good amount of food and beautifully presented. The service was friendly and fast. Super nice. I will come back
• Heerlijk en veel gegeten.
•• Vriendelijk personeel.
*** Yesss we like it!!! :-)
Food was great and service was very friendly, however, once it got busy they forgot about us and we were waiting over an hour for the dessert, which partially ruined our experience as we wanted to go grab a drink somewhere else and it just got too late.
In alle opzichten perfect
Het eten zag heel goed uit en was lekker genoeg maar niets bijzonders. De bediening is goed. Graag niet te veel of te vaak wijn aan one schenken ;) We mochten langer blijven dan ons reservering, dat wordt gewaardeerd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.