Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 113 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend lekker eten, erg intense smaken. Het bedienend personeel was erg flexibel en meedenkend. Vooral complimenten voor de jongen/sommelier, hij was bijzonder vriendelijk en vertelde leuk over de wijnen! We hebben met zijn tweeën 1 extra gang gedeeld en een wijnarrangement genomen. Beide zijn erg aan te raden!
Prima verzorgd en smakelijke en goed gepresenteerde gerechten.
Uitstekend gegeten, creatief en enorm smakelijk. Daarnaast fantastische en gezellige bediening. Gevoel voor humor en bijzonder service gericht
The food was bad!
I was here with a friend, we got served good Asian food with delicious virgin cocktails & service with a smile always. It's a huge restaurant, but able to provide an intimate atmosphere. So perfect for a party of 2 or 8 and even more.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.