Kazerne

Italiaans | €€
7,1 (32 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 32 mensen zeggen over Kazerne

7.1 Gebaseerd op 32 reviews. 60% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Mooi

Emm op 12 september 2021
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Heerlijk gegeten, weinig personeel die dag ivm ziekte, en weinig mensen denk ivm Covid en dan is de grote ruimte juist weer zo leeg. Maar heel fijn restaurant, aardige mensen dus kom er graag.

F van den Berg op 30 september 2020
Geverifiëerd

"Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis...

Lees hele review

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!

Hanneke Dros op 26 september 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 5

Service niet goed, eten werd niet aangekondigd, borden snel afgeruimd tussen elke gerecht. Heel jammer we hadden veel meer van verwacht.

Charlyne Farrugia op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Genieten bij de Kazerne in Eindhoven"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, ik vegetarisch, mijn vriend vlees/vis menu. Verrassende gerechten, heerlijk van smaak. Voor extra brood werd meteen gezorgd. We zaten buiten wat ook een echt vakantiegevoel gaf.

Marit Karssens op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kazerne

Keuken: Italiaans

Restaurant Kazerne is de plek waar eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Bij Kazerne kan je genieten van een heerlijke lunch of diner midden in een prachtige expositie.

Het restaurant bevindt zich in een voormalige loods in het hart van Eindhoven. De gerechten hebben een authentieke Italiaanse touch. De chef en zijn team werken het liefste met seizoensproducten en verse ingrediënten.

Bij Kazerne kan je ook genieten van de heerlijkste vegetarische gerechten. Kom genieten van de robuuste en groente georiënteerde gerechten in een inspiratie rijke omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden