Knife fork icon red

Kazerne

7,3 (22 reviews)

What 22 people say about Kazerne

7.3
(22 reviews)
Food
7.1
Service
7.7
Atmosphere
7.1
Write a review

6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

We hadden een 3 gangen menu met bijpassende wijnen besteld, maar vooraf een aperitiefje. Hier bleek de communicatie onderling niet goed want het voorgerecht kwam er al aan voor dit aperitief. Het duurde even voordat dit was opgelost, maar daarna kan ik stellen dat de bediening zich volledig herpakt heeft. Het eten was gemiddeld tot goed, maar niet bijzonder. En de wijnen waren erg lekker.

Gerrit Verhagen at 06 October 2019
Verified

"Lekkerrrrr"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Top

Pea at 24 March 2019

"Te duur"
2.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 2

Rommelig, matige kwaliteit eten, drankjes duurde lang, ze snapten het niet helemaal.

Nancy at 23 March 2019

"Tegenvaller "
4.0 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 6

Het is een mooi restaurant in een grote hal met een typische Eindhovense retro stijl. De service is echter niet van het niveau wat je zou mogen verwachten van een dergelijk restaurant. Bij binnenkomst werden wij naar de tafel geleid met onze jassen nog aan. Kapstok konden we zelf zoeken. Het duurde vrij lang voordat...

Read full review

Het is een mooi restaurant in een grote hal met een typische Eindhovense retro stijl. De service is echter niet van het niveau wat je zou mogen verwachten van een dergelijk restaurant. Bij binnenkomst werden wij naar de tafel geleid met onze jassen nog aan. Kapstok konden we zelf zoeken. Het duurde vrij lang voordat iemand onze bestelling op kwam nemen voor een drankje. Het leek erop dat dat kwam doordat geen vast personeel aan bepaalde tafels was toegewezen. We zagen steeds een ander persoon aan de tafel. Flesje wijn 2014 besteld, maar kreeg vervolgens fles uit 2015: “die smaakt hetzelfde” werd gezegd. Dat kan natuurlijk niet. Fles water werd vergeten. Na 2e keer vragen alsnog gekregen. Geen uitleg vervolgens over het menu of opties om uit te breiden. Smaak gerechten goed, maar samenstelling van gerechten was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden. Naast dat de service niet goed was (omdat personeel veel te druk was) deden ze wel hun best om alsnog onze verwachting waar te maken wat betreft het eten nadat we dit hadden aangegeven. Conclusie: Helaas niet wat we ervan verwacht hadden. Tip voor restaurant: personeel heeft het druk en servicetafel van het personeel in het midden van alle tafels is dan niet handig. Er wordt steeds snel langs gasten ‘gerend’ achter de tafels door.

Lisa at 23 March 2019

3.3 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 4

Het enige dat indruk achter laat is de te hoge rekening. Erg jammer

Hans Scheper at 23 March 2019

Map All restaurant deals in Eindhoven

Paradijslaan 2-8 5611 KN Eindhoven

About Kazerne

Restaurant Kazerne is the place where food, drink, design, art, and technology come together. At Kazerne you can enjoy a delicious lunch or dinner in the middle of a beautiful exhibition. The restaurant is located in a former warehouse in the heart of Eindhoven. The dishes have an authentic Italian touch. The chef and his team prefer to work with seasonal products and fresh ingredients. At Kazerne you can also enjoy the most delicious vegetarian dishes. Come and enjoy the robust and vegetable-oriented dishes in an inspiring environment.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities