Geniet aan de Amstel

Frans |
8,0 (66 reviews)
85% aanbevolen

Geniet aan de Amstel

Frans |
8,0 (66 reviews)
85% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 66 mensen zeggen over Geniet aan de Amstel

8.0 Gebaseerd op 66 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Iets minder dan anders"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Ben er vaker geweest maar viel me dit keer wat tegen. Hadden zalm met citroen risotto, maar waren ze de risotto ‘vergeten’. Zouden ze gaan maken en binnen 10 min gekregen maar niet opgegeten want was echt smakeloos. Ook voorafje (carpaccio) was wat minder van smaak. Toetje (dame blanche) prima maar niks speciaals. D...

Lees hele review

Ben er vaker geweest maar viel me dit keer wat tegen. Hadden zalm met citroen risotto, maar waren ze de risotto ‘vergeten’. Zouden ze gaan maken en binnen 10 min gekregen maar niet opgegeten want was echt smakeloos. Ook voorafje (carpaccio) was wat minder van smaak. Toetje (dame blanche) prima maar niks speciaals. De zalm was overigens wel echt overheerlijk!. Misschien vanwege ‘restaurantweek’ dit keer iets minder?

Brigitte op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"“Genieten” aan de amstel?"
4.7 Keuken 3 | Service 1 | Sfeer 10

Op vrijdagavond 19:00 zijn we naar dit interessante en nostalgische restaurant naast de Amstel in Uithoorn geweest… Alleen:
- na 10 min werden we gevraagd naar of we iets wilden drinken.
- voordat we de kaart kregen werden we al gevraagd of het had gesmaakt en werd er begonnen met afruimen???
- snel daarna de bes...

Lees hele review

Op vrijdagavond 19:00 zijn we naar dit interessante en nostalgische restaurant naast de Amstel in Uithoorn geweest… Alleen:
- na 10 min werden we gevraagd naar of we iets wilden drinken.
- voordat we de kaart kregen werden we al gevraagd of het had gesmaakt en werd er begonnen met afruimen???
- snel daarna de bestelling doen gelukkig… maar toen duurde het nog geruim een uur… voordat er werd gevraagd of het gesmaakt en werd afgeruimd???
- vervolgens kregen we ons eten koud.. stond al even klaar was wat we hoorden.

Dus heel leuk allemaal als anekdote van een restaurant waar je nooit heen moet gaan.

Jeroen ELZINGA op 09 september 2023
Geverifiëerd

"Lunch "
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Prachtige locatie, eten niet bijzonder.
Restaurant binnen rommelig en smoezelig.

Anneke op 22 augustus 2023

"Mooie locatie "
7.7 Keuken 5 | Service 9 | Sfeer 9

Het personeel is heel aardig en nettjes. We hebben het verrassingsmenu besteld. Het voorgerecht was een proeverij, en heerlijk. Maar het hoofdgerecht bleek ook een proeverij. Niet origineel na het voorgerecht, en bovendien was de samenstelling niet bijzonder en ook niet zo lekker. Wellicht gaan we in de zomer nog e...

Lees hele review

Het personeel is heel aardig en nettjes. We hebben het verrassingsmenu besteld. Het voorgerecht was een proeverij, en heerlijk. Maar het hoofdgerecht bleek ook een proeverij. Niet origineel na het voorgerecht, en bovendien was de samenstelling niet bijzonder en ook niet zo lekker. Wellicht gaan we in de zomer nog eens langs voor een lunch want de lokatie is fantastisch. Jammer dat de kok niet zoveel inspiratie had.

Atlantis op 24 april 2023
Geverifiëerd

"Mooie plek en heel klantvriendelijk"
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige sfeer, prachtige plek aan de Amstel. Lekker eten!

Monique Rieder op 19 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Uithoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Geniet aan de Amstel

Keuken: Frans

Restaurant Geniet aan de Amstel is gevestigd in het oude gemeentehuis. Een prachtig monumentaal pand, gebouwd in 1936 waarvan veel originele elementen behouden zijn gebleven. Bijvoorbeeld de prachtige glas in lood deuren bij binnenkomst in het restaurant.

De vele ramen maken het pand ruimtelijk en licht. Aan de Amstel zijde is een groot terras waar je met mooi weer heerlijk kan genieten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Uithoorn e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden