Kasteel De Vanenburg

Frans
8,9 (247 reviews)
97%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 247 mensen zeggen over Kasteel De Vanenburg

8.9 Gebaseerd op 247 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dineren in een nostagische sfeer!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Met onze vrienden hebben wij heerlijk gedineerd in het prachtige art deco restaurant met uitzicht op de de romantische tuin.

Petronella op 12 oktober 2019
Geverifiëerd

"Smullen bij de Vanenburg"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

8 oktober heerlijk gegeten bij de Vanenburg. 4 gangen diner in het kader van de restaurantweek. Vooraf een stukje piepkuiken, gevolgd door zeewolf (of was het zeeduivel?), met palingrisotto en langoustinessaus. Verrukkelijk. Als hoofdgerecht een paar mooie stukken Iberico. Het glas Negroamaro smaakte er heerlijk bi...

Lees hele review

8 oktober heerlijk gegeten bij de Vanenburg. 4 gangen diner in het kader van de restaurantweek. Vooraf een stukje piepkuiken, gevolgd door zeewolf (of was het zeeduivel?), met palingrisotto en langoustinessaus. Verrukkelijk. Als hoofdgerecht een paar mooie stukken Iberico. Het glas Negroamaro smaakte er heerlijk bij. Het dessert waren variaties op aardbei. Een mooi samengesteld diner, prima bediening, prachtige composities en heerlijke smaken. Ik miste alleen het tafellinnen en verder was het een beetje koud. Al met al: een superavond voor een heel redelijke prijs.

Eelco van den Berg op 09 oktober 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ontvangst zeer rommelig, we hadden voor 2 gereserveerd maar stonden geboekt als 4. Kregen een andere tafel, die minder leuk was en een paar minuten later ging alsnog een tweetje aan die tafel zitten. Eten was niet slecht maar ook niks bijzonder en ook zeer kleine porties.
We hadden meer verwacht van dit mooie kasteel.

Peter van Wijk op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Restaurantweek "
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Spectaculair uitzicht in een mooi ingericht restaurant. Prettige sfeer met goede bediening. Eten was minder. Vrij vlakke smaken en weinig spannend menu. Mijn verwachting bij een meer traditioneel/standaard menu is dat alles perfect/hoog op smaak is en dat was niet het geval. Maakt de verwachting die je vooraf krijg...

Lees hele review

Spectaculair uitzicht in een mooi ingericht restaurant. Prettige sfeer met goede bediening. Eten was minder. Vrij vlakke smaken en weinig spannend menu. Mijn verwachting bij een meer traditioneel/standaard menu is dat alles perfect/hoog op smaak is en dat was niet het geval. Maakt de verwachting die je vooraf krijgt van het geheel niet waar. Ik gebruik restaurantweek om restaurants te proberen en zo een indicatie te krijgen of het de moeite is om buiten een actieweek nogmaals langs te gaan. Dat is hier helaas niet het geval.

Willie Brouwer op 30 september 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was zeer goed met gewaagde, maar heerlijke amuses. Je kunt wel zeggen dat er aandacht is voor de klant, maar ook er is ook liefde voor het vak, zowel in de.bediening als in de keuken.
Persoonlijk vond ik de maiskipfilet t.o.v. alle het andere ietsjes minder, maar de saus met 12 Marokkaanse kruiden en de groente verzachten de tegenvaller.

KenA op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Putten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kasteel De Vanenburg

Keuken: Frans

Aan de rand van de Veluwe vind je het prachtige Restaurant Kasteel de Vanenburg in Putten. In een schitterende omgeving word je gastvrij ontvangen en kun je totaal ontspannen. Het kasteel is luxueus maar zorgt er snel voor dat je je thuis voelt.

De kaart van het restaurant komt tot stand door de wisselende seizoenen. Dit in combinatie met passie en aandacht maakt dat er steeds weer vernieuwende creatieve gerechten op de kaart verschijnen. De presentatie van de gerechten is oogstrelend.

Restaurant Kasteel de Vanenburg heeft een ruime keuze aan volle en frisse wijnen. Deze maken jouw diner compleet. Maak van jouw culinaire beleving een complete beleving met een overnachting in het prachtige kasteel.

Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Putten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden