Knife fork icon red

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg

8,9 (247 reviews)
97%

What 247 people say about Kasteel De Vanenburg

8.9
(247 reviews)
Food
8.9
Service
9.0
Atmosphere
8.9
97%
Write a review

"Dineren in een nostagische sfeer!"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Met onze vrienden hebben wij heerlijk gedineerd in het prachtige art deco restaurant met uitzicht op de de romantische tuin.

Petronella at 12 October 2019
Verified

"Smullen bij de Vanenburg"
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

8 oktober heerlijk gegeten bij de Vanenburg. 4 gangen diner in het kader van de restaurantweek. Vooraf een stukje piepkuiken, gevolgd door zeewolf (of was het zeeduivel?), met palingrisotto en langoustinessaus. Verrukkelijk. Als hoofdgerecht een paar mooie stukken Iberico. Het glas Negroamaro smaakte er heerlijk bi...

Read full review

8 oktober heerlijk gegeten bij de Vanenburg. 4 gangen diner in het kader van de restaurantweek. Vooraf een stukje piepkuiken, gevolgd door zeewolf (of was het zeeduivel?), met palingrisotto en langoustinessaus. Verrukkelijk. Als hoofdgerecht een paar mooie stukken Iberico. Het glas Negroamaro smaakte er heerlijk bij. Het dessert waren variaties op aardbei. Een mooi samengesteld diner, prima bediening, prachtige composities en heerlijke smaken. Ik miste alleen het tafellinnen en verder was het een beetje koud. Al met al: een superavond voor een heel redelijke prijs.

Eelco van den Berg at 09 October 2019
Verified

6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Ontvangst zeer rommelig, we hadden voor 2 gereserveerd maar stonden geboekt als 4. Kregen een andere tafel, die minder leuk was en een paar minuten later ging alsnog een tweetje aan die tafel zitten. Eten was niet slecht maar ook niks bijzonder en ook zeer kleine porties.
We hadden meer verwacht van dit mooie kasteel.

Peter van Wijk at 05 October 2019
Verified

"Restaurantweek "
7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Spectaculair uitzicht in een mooi ingericht restaurant. Prettige sfeer met goede bediening. Eten was minder. Vrij vlakke smaken en weinig spannend menu. Mijn verwachting bij een meer traditioneel/standaard menu is dat alles perfect/hoog op smaak is en dat was niet het geval. Maakt de verwachting die je vooraf krijg...

Read full review

Spectaculair uitzicht in een mooi ingericht restaurant. Prettige sfeer met goede bediening. Eten was minder. Vrij vlakke smaken en weinig spannend menu. Mijn verwachting bij een meer traditioneel/standaard menu is dat alles perfect/hoog op smaak is en dat was niet het geval. Maakt de verwachting die je vooraf krijgt van het geheel niet waar. Ik gebruik restaurantweek om restaurants te proberen en zo een indicatie te krijgen of het de moeite is om buiten een actieweek nogmaals langs te gaan. Dat is hier helaas niet het geval.

Willie Brouwer at 30 September 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was zeer goed met gewaagde, maar heerlijke amuses. Je kunt wel zeggen dat er aandacht is voor de klant, maar ook er is ook liefde voor het vak, zowel in de.bediening als in de keuken.
Persoonlijk vond ik de maiskipfilet t.o.v. alle het andere ietsjes minder, maar de saus met 12 Marokkaanse kruiden en de groente verzachten de tegenvaller.

KenA at 24 March 2019

Map All restaurant deals in Putten

Vanenburgerallee 13 3882 RH Putten

About Kasteel De Vanenburg

On the edge of the Veluwe, you will find the beautiful Restaurant Kasteel de Vanenburg in Putten. You will be welcomed in a beautiful environment and you can totally relax. The castle is luxurious but quickly makes you feel at home.

The restaurant's menu is created by the changing seasons. This in combination with passion and attention means that innovative creative dishes keep appearing on the menu. The presentation of the dishes is delightful.

Restaurant Kasteel de Vanenburg has a wide selection of full and fresh wines. These make your dinner complete. Turn your culinary experience into a complete experience with an overnight stay in the beautiful castle.

Enjoy old-fashioned indulgence in an atmospheric ambiance.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Putten

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities