Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Herberg de Gouden Leeuw

8.3
(43 reviews)
Eten
8.2
Service
8.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Pittoresk plaatsje, maar voor ons geen herhaling naar de herberg"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

Tijdens de restaurantweek hebben wij dit restaurant bezocht. Het restaurant is gelegen in het zeer pittoreske Bronkhorst waar je letterlijk een stap terug doet in de tijd. Zeer de moeite waard om de tijd te nemen om door het plaatsje te lopen met veel rijksmonumenten en ateliers. Voorafgaand aan het eten hebben we in de prachtige gelagkamer een aperatief gedronken. De start met heerlijk vers warm brood was prima, maar het driegangen surprise menu heeft ons niet verrast. Eenvoudig voorgerecht van parmaham en reeham met teveel rucola. Op het hoofdgerecht was het lang wachten en de eendeborst was niet lekker mals. Bij nagerecht wel heerlijke granaatappel ijs op. Vriendelijke bediening, maar de uitleg over gerechten mag iets uitgebreider. Na afloop nog even gebruik gemaakt van het toilet, waar het stonk en niet heel schoon was. Het restaurant is voor ons geen reden om terug te keren, maar in de gelagkamer komen we nog eens graag een drankje doen.

Paola van Bergen op 14 maart 2019

"Uitstekend"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Leuk en sfeervol resataurant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Smaakvolle gerechten met leuke verrassingen. Vriendelijke bediening. Kortom een geweldige avond.

Otto op 11 maart 2019

"Prima"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Vriendelijk en kundig personeel.

Carla op 12 februari 2019

"Heerlijk eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Romantisch stekje in een mooi dorpje

Marieke op 09 november 2018

"Met een beetje meer aandacht..."
5.0 Keuken 4 | Service 5 | Sfeer 6

De volgende recensie schrijf ik zodat Herberg de Gouden Leeuw de kans krijgt om verbeterpunten op te pakken.
Wij begonnen met een glas Achterhoekse witte wijn bij de open haard. De tafel plakte verschrikkelijk maar werd niet afgenomen. De wijn kostte € 7,50 per glas wat wij zeer aan de prijs vinden voor een fles met een consumentenprijs van inkoop 10 euro.
Wij kregen een verrassingsmenu en mochten niet kiezen wat we jammer vonden. We gaven aan dat mijn man van vlees houdt en ik van vis.
Het geserveerde voorgerecht was voor beiden vis. Jammer dat er geen rekening is gehouden met de voorkeur voor vlees van mijn man. We vroegen om een stukje brood erbij. Dit werd pas na het voorgerecht geserveerd en was dezelfde complete plank die we ook bij het aperitief kregen. Het voorgerecht was van goede kwaliteit en smaakvol.
Het hoofdgerecht bestond uit een kalkoenfilet en een stukje varkenshaas. De varkenshaas was te lang gebakken en niet meer rosé, beide stukken vlees waren taai.
Ook omdat ik mijn voorkeur voor vis had uitgesproken, was ik zeer teleurgesteld over dit hoofdgerecht.
We hadden twee verschillende desserts, zoet en hartig, deze waren prima in orde.
De bediening is niet erg oplettend. We moesten lang wachten op hetgeen besteld was, ijsklontjes waar we om hadden gevraagd werden 2 keer vergeten. En er is te weinig rekening gehouden met onze voorkeuren.

De herberg ervaren wij als een bijzonder sfeervolle ambiance. Het restaurant is wat strakker. Je kunt kiezen in welk gedeelte je wilt eten wat een pluspunt is.

Marieke op 08 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.

Bovenstraat 2 7226 LM Bronkhorst

Over Herberg de Gouden Leeuw

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw ligt in Bronkhorst.

Gelegen in het hart van het meest pittoreske dorpje van Nederland, ligt het monumentaal sfeervolle hotel restaurant Herberg de Gouden Leeuw. Het dorp Bronkhorst, dat in totaal 150 inwoners telt, is het kleinste dorpje van Nederland. In de jaren zestig werd Bronkhorst geheel gerestaureerd en in originele staat hersteld. Door de restauratie is Bronkhorst weer helemaal in middeleeuwse sferen gekomen. Temidden van dit pittoreske dorp en tegenover het oude Slotkapel, ligt het mooiste en de oudste stadsboerderij van Nederland waarin het sfeervolle hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw zit gevestigd.

Gevestigd in drie gerenoveerde monumentale panden, is hotel restaurant De Gouden Leeuw onmisbaar in het authentieke landschap van Bronkhorst. Hierdoor biedt ze, als echte herberg, een warm en modern onderkomen aan haar gasten. Naast de unieke locatie heeft Herberg De Gouden Leeuw een aantrekkelijk menu waarin de smaken van de culinaire producten, helemaal tot hun recht komen.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden