Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Herberg de Gouden Leeuw

8,4 (51)

Wat zeggen mensen over Herberg de Gouden Leeuw

8.4
(51 reviews)
Eten
8.3
Service
8.1
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, geen poespas bij de bediening en een heel leuke locatie in een oude herberg! Zeker een aanrader!

Rick op 28 september 2019

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten in een mooi, warm restaurant op prachtige plek

Alfons op 25 september 2019

"Gezellig & goed dineren"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We kregen een verassingsmenu. De chef heeft duidelijk zijn best gedaan! De sfeer was goed, mooie locatie, vriendelijke bediening.

Laurens Ebbers op 08 september 2019

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

het eten was goed en lekker de bediening was niet erg optimaal het duurde vrij lang voor eten werd opgediend en opgehaald nu moet ik wel zeggen het was die avond ook behoorlijk druk misschien dat daar geen rekening was gehouden maar over het algemeen was het goed en gezellig

A Blom op 24 augustus 2019

"Goeie sfeer en overall heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

De ambiance was prima. Goed bezocht restaurant, helaas lang (ruim 2 uur) op eten moeten wachten. Waarschijnlijk was het restaurant iets te vol geboekt in relatie tot het ingezette personeel. Het eten was prima, echter de kip moest 2 keer retour naar de keuken. Uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten, kwaliteit was goed. De geldstroom loopt overduidelijk via de prijs van de drankjes. 4-5 EUR voor een biertje of een glas wijn, 6 EUR voor flesje aqua van 750 cc zorgde ervoor dat we ondanks de kortingsbonnen op een gemiddelde prijs van bijna 50 EUR pp voor een 2-gangen menu uitkwamen.
De coulance regeling van 1 kopje koffie voor de ongare kip vonden we eigenlijk niet voldoende, we hadden er immers toch met z'n vieren last van dat 1 persoon veel te laat zijn eten opgediend krijgt.

Kees Den E. op 02 augustus 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.

Bovenstraat 2 7226 LM Bronkhorst

Over Herberg de Gouden Leeuw

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw ligt in Bronkhorst.

Gelegen in het hart van het meest pittoreske dorpje van Nederland, ligt het monumentaal sfeervolle hotel restaurant Herberg de Gouden Leeuw. Het dorp Bronkhorst, dat in totaal 150 inwoners telt, is het kleinste dorpje van Nederland. In de jaren zestig werd Bronkhorst geheel gerestaureerd en in originele staat hersteld. Door de restauratie is Bronkhorst weer helemaal in middeleeuwse sferen gekomen. Temidden van dit pittoreske dorp en tegenover het oude Slotkapel, ligt het mooiste en de oudste stadsboerderij van Nederland waarin het sfeervolle hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw zit gevestigd.

Gevestigd in drie gerenoveerde monumentale panden, is hotel restaurant De Gouden Leeuw onmisbaar in het authentieke landschap van Bronkhorst. Hierdoor biedt ze, als echte herberg, een warm en modern onderkomen aan haar gasten. Naast de unieke locatie heeft Herberg De Gouden Leeuw een aantrekkelijk menu waarin de smaken van de culinaire producten, helemaal tot hun recht komen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bronkhorst e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden