Knife fork icon red

Herberg de Gouden Leeuw

8,3 (43)

What people say of Herberg de Gouden Leeuw

8.3
(43 reviews)
Food
8.2
Service
8.0
Atmosphere
8.6
Write a review

"Pittoresk plaatsje, maar voor ons geen herhaling naar de herberg"
6.0 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 8

Tijdens de restaurantweek hebben wij dit restaurant bezocht. Het restaurant is gelegen in het zeer pittoreske Bronkhorst waar je letterlijk een stap terug doet in de tijd. Zeer de moeite waard om de tijd te nemen om door het plaatsje te lopen met veel rijksmonumenten en ateliers. Voorafgaand aan het eten hebben we in de prachtige gelagkamer een aperatief gedronken. De start met heerlijk vers warm brood was prima, maar het driegangen surprise menu heeft ons niet verrast. Eenvoudig voorgerecht van parmaham en reeham met teveel rucola. Op het hoofdgerecht was het lang wachten en de eendeborst was niet lekker mals. Bij nagerecht wel heerlijke granaatappel ijs op. Vriendelijke bediening, maar de uitleg over gerechten mag iets uitgebreider. Na afloop nog even gebruik gemaakt van het toilet, waar het stonk en niet heel schoon was. Het restaurant is voor ons geen reden om terug te keren, maar in de gelagkamer komen we nog eens graag een drankje doen.

Paola van Bergen at 14 March 2019

"Uitstekend"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Leuk en sfeervol resataurant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Smaakvolle gerechten met leuke verrassingen. Vriendelijke bediening. Kortom een geweldige avond.

Otto at 11 March 2019

"Prima"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. Vriendelijk en kundig personeel.

Carla at 12 February 2019

"Heerlijk eten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Romantisch stekje in een mooi dorpje

Marieke at 09 November 2018

"Met een beetje meer aandacht..."
5.0 Cuisine 4 | Service 5 | Atmosphere 6

De volgende recensie schrijf ik zodat Herberg de Gouden Leeuw de kans krijgt om verbeterpunten op te pakken.
Wij begonnen met een glas Achterhoekse witte wijn bij de open haard. De tafel plakte verschrikkelijk maar werd niet afgenomen. De wijn kostte € 7,50 per glas wat wij zeer aan de prijs vinden voor een fles met een consumentenprijs van inkoop 10 euro.
Wij kregen een verrassingsmenu en mochten niet kiezen wat we jammer vonden. We gaven aan dat mijn man van vlees houdt en ik van vis.
Het geserveerde voorgerecht was voor beiden vis. Jammer dat er geen rekening is gehouden met de voorkeur voor vlees van mijn man. We vroegen om een stukje brood erbij. Dit werd pas na het voorgerecht geserveerd en was dezelfde complete plank die we ook bij het aperitief kregen. Het voorgerecht was van goede kwaliteit en smaakvol.
Het hoofdgerecht bestond uit een kalkoenfilet en een stukje varkenshaas. De varkenshaas was te lang gebakken en niet meer rosé, beide stukken vlees waren taai.
Ook omdat ik mijn voorkeur voor vis had uitgesproken, was ik zeer teleurgesteld over dit hoofdgerecht.
We hadden twee verschillende desserts, zoet en hartig, deze waren prima in orde.
De bediening is niet erg oplettend. We moesten lang wachten op hetgeen besteld was, ijsklontjes waar we om hadden gevraagd werden 2 keer vergeten. En er is te weinig rekening gehouden met onze voorkeuren.

De herberg ervaren wij als een bijzonder sfeervolle ambiance. Het restaurant is wat strakker. Je kunt kiezen in welk gedeelte je wilt eten wat een pluspunt is.

Marieke at 08 November 2018

Map All restaurant deals in Bronkhorst

Bovenstraat 2 7226 LM Bronkhorst

About Herberg de Gouden Leeuw

Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw lies in Bronkhorst.


In the heart of the most picturesque village of Holland, lies the monumental and cozy hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw. The village Bronkhorst, with a total of 150 inhabitants, is the smallest village of Holland. In the sixties Bronkhorst was completely renovated and placed in her original state. In the middle of this wonderfull village lies the beautifull city farm. This is the place where hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw is located. Settled in 3 monumental renovated buildings, is hotel restaurant De Gouden Leeuw indispensable in the authentic landscape of Bronkhorst. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Bronkhorst
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities