To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Umami by Han Eindhoven

€33.00

Delicious 3-course menu

Umami by Han Eindhoven

8,2 (52)

Delicious 3-course menu €33.00

Reserve a table

Deal
Delicious 3-course menu
€33.00

In the city centre of Eindhoven you'll find Umami by Han. One of the six restaurants, here they will give you a unique experience in taste and atmosphere.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 20 December 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Umami by Han Eindhoven

8.2
(52 reviews)
Food
8.6
Service
8.5
Atmosphere
7.5
Write a review

8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Ik heb genoten van een heerlijk avondje met lekkere, mooie gerechten welke met zorg worden gemaakt en gepresenteerd. De bediening is goed. De sfeer was gezellig, maar wel heel erg rumoerig.

Tevreden gast at 06 October 2019

"Lange avond :("
6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Bij dit restaurant is er geen balans tussen de kwaliteit van het eten en de service. Eten is gewoon prima. Bediening maakt bij tijd en wijle een onbeholpen indruk waarbij de basisvaardigheden als het fatsoenlijk serveren van een glas wijn ontbreken. Grootste ergernis is het extreem lang wachten tussen de gangen door. De laatste gang is lauw. Zelfs als we ongenoegen uiten is er geen respons. Er zijn in Eindhoven veel restaurants waar ze het beter begrepen hebben. Verder is het restaurant lawaaiig. Geen aanrader. Zonde want het is eten origineel en lekker.

Roel at 06 October 2019

"Top"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Waanzinnig lekker gegeten! Ongelofelijk heerlijke gerechten, wat een smaaksensatie! Bediening was ook ontzettend vriendelijk en gastvrij. Zal hier zeker nog eens terug komen, was ontzettend prettig verrast!!

Paul at 06 October 2019

"Trucje"
4.7 Cuisine 2 | Service 6 | Atmosphere 6

Bezocht je vroeger graag het wokparadijs met de hele familie? Lekker extra veel garnalen opscheppen! Zou je ook wel eens een kek fototje van je luxe blikgarnaal op facebook willen zetten en buurvrouw Ans jaloers maken?? Ga dan naar Umami by Han in Eindhoven!

Het is een mooie truc: een massa restaurant met goedkoop en ondefinieerbaar Chinees voedsel gepresenteerd op een mooi bordje met garnering van vioolblaadjes. Het ziet er op het eerste oog aardig uit, maar het smaakt allemaal naar de zure kikkerbilletjes van de plaatselijke wok.

Danielle at 05 October 2019

"Matig"
4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Ik had al eens eerder hier gegeten maar toen met het Social diner concept. Nu gebruik gemaakt van het restaurantweek menu. De vorige keer heb ik echt lekker en gezellig gegeten. Nu was ik minder enthousiast. De bordjes stuk en viezig, als de vorige gang werd afgeruimd kwam meteen de volgende gang op tafel, de bijpassende wijnen moesten we zelf uitkiezen en de bediening (die overigens erg haar best deed) was te aanwezig. Wat betreft het eten zelf; er is niet gevraagd of er rekening met dieetwensen moest worden gehouden of dat we iets niet lusten en daarnaast was het gewoon net niet af (net niet goed gegaard, teveel vet aan vlees, duidelijk vooraf bereid enz ) en dat hadden we niet verwacht voor deze prijs....

MH at 05 October 2019

Map All restaurant deals in Eindhoven

Kleine Berg 57H 5611 JT Eindhoven

About Umami by Han Eindhoven

UMAMI by Han is located on Kleine Berg in the three well-known shopping streets of the so-called Quartier Vivant of Eindhoven: De Bergen.

There are many galleries, boutiques, trendy fashion stores and restaurants in this artistic area. After a major renovation, our building exudes the atmosphere of hip Asia. The attractive wooden elements in combination with colorful details create an environment in which guests can dine intimately. The restaurant offers space for 180 guests and has an open kitchen. The glass doors of the facade open in the summer. In this way you can enjoy special delicacies with a matching wine in the sun!

UMAMI by Han introduces you to original Asian fusion dishes prepared with elegant French cooking techniques in a modern and contemporary atmosphere. With his innovations, owner Han Ji emphasizes the quality, health and culinary level of shared dishes at an affordable price.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities